ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Δείτε πού ψηφίζετε - Οδηγίες για να βρείτε το εκλογικό κέντρο που ανήκετε

Εκλογές 2023: Δείτε πού ψηφίζετε - Οδηγίες για να βρείτε το εκλογικό κέντρο που ανήκετε

Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου «Μάθε πού ψηφίζεις», για να δουν πού ψηφίζουν θα τις εθνικές εκλογές 2023

Λίγο περισσότερο από ένας μήνα απέμεινε, για την προσέλευση των πολιτών στην κάλπη, με πολλούς από αυτούς να ψάχνουν το εκλογικό κέντρο που ανήκουν προκειμένου να ψηφίσουν για τις εκλογές 2023.

Οι εκλογική κατάλογοι είναι ενημερωμένοι και έτοιμοι και όλοι όσοι έχουν απορίες μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου «Μάθε πού ψηφίζεις». Η πλατφόρμα περιλαμβάνει μεταβολές μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2022.

Η διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας είναι απλή, καθώς απλά να ζητάει να συμπληρώσετε μερικά βασικά στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα του πατρός σας κ.τ.λ.

Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε πού ψηφίζετε

Αναλυτικά η διαδικασία για να βρείτε πού ψηφίζετε

  • Μπαίνετε στη διεύθυνση https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/
  • Συμπληρώνετε το επώνυμο και τα πρώτα στοιχεία από το όνομά σας, αλλά και τα ονόματα του πατέρα και τη μητέρα σας. Ακόμα προσθέτετε την χρονολογία γέννησή σας.
  • Εναλλακτικά – εφόσον το θυμάστε – συμπληρώνετε μόνο τον Ειδικό Εκλογικό Αριθμό (E.E.A.) και το επώνυμό σας.
  • Στην συνέχεια πατάτε αναζήτηση και βλέπετε τον κωδικό εκλογικού διαμερίσματος, το εκλογικό σας διαμέρισμα και τον ειδικό εκλογικό σας αριθμό.