ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Αποχώρησε ο Γαϊτάνης από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ

Εκλογές 2023: Αποχώρησε ο Γαϊτάνης από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ
Intime / φωτογραφία αρχείου

«Οι Έλληνες πολίτες θα απαντήσουν στις 21 Μαϊου αν η χώρα θα πάει μπροστά ή θα γυρίσει στη μιζέρια και τον λαϊκισμό», επεσήμανε ο Τάσος Γαϊτάνης.

«Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι το σημαντικότερο ορόσημο του τόπου μας για τα επόμενα χρόνια. Θα καθορίσουν ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα και κυρίως πού θα την οδηγήσει. Οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν στο δίλημμα αν η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης και της προοπτικής για όλους ή θα γυρίσει στη μιζέρια, την οικονομική οπισθοδρόμηση, την τοξικότητα και τον λαϊκισμό», τόνισε σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποχώρηση του από τη θέση που κατείχε επί τέσσερα χρόνια, λόγω της συμμετοχής του στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής.

Ο κ. Γαϊτάνης σημείωσε πως «η προεκλογική περίοδος που ξεκινά είναι μία ευκαιρία να μιλήσουμε για όλα αυτά. Είναι η μάχη της δικής μας γενιάς, για την πατρίδα, την παράταξη και τις ιδέες μας, που έχουν δικαιωθεί παντού στον κόσμο».

Παράλληλα ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, κάτι που δεν του επιτρέπει να κατέχει το αξίωμα του εκπροσώπου της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σε αυτήν τη μάχη θα συμμετέχω ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών. Ως εκ τούτου, δεν είναι πλέον δυνατό να κατέχω το αξίωμα του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ. Αποχωρώ από τη θέση μου ύστερα από σχεδόν τέσσερα χρόνια σκληρής δουλειάς και έντονων εμπειριών και συναισθημάτων. Σε όλο αυτό το διάστημα υποστήριξα το κυβερνητικό μας έργο με επιχειρήματα, με υπεύθυνο πολιτικό λόγο και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας».

Επίσης, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, καθώς και τα στελέχη του κόμματος με τα οποία συνεργάστηκε.

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του. Ευχαριστώ για τη συνεργασία τα στελέχη του κόμματος και ιδιαίτερα τους κ.κ. Παύλο Μαρινάκη, Γιάννη Σμυρλή, αλλά και τους κ.κ. Γιώργο Στεργίου και Γιάννη Μπρατάκο, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στο Γραφείο Τύπου και τέλος όλους τους δημοσιογράφους για τον επαγγελματισμό τους και τη σχέση αμοιβαίου σεβασμού που αναπτύξαμε», κατέληξε ο κ. Γαϊτάνης.