ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Λίνα Μενδώνη καταδικάζει την επίθεση στον Πλεύρη: «Αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ»

Η Λίνα Μενδώνη καταδικάζει την επίθεση στον Πλεύρη: «Αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αιχμές Μενδώνη για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Για ευθεία επίθεση στη Δημοκρατία έκανε λόγο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη μιλώντας πριν από λίγο για τη χθεσινή επίθεση κατά του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» η υπουργός Πολιτισμού καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ αφωνία αναφορικά με την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υπουργός Υγείας δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια την ώρα που βρισκόταν με την οικογένειά του σε χώρο εστίασης στα Πετράλωνα. Όπως γνωστοποιησε ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο twitter: «Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι, στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. 'Αθλιοι».

Αναφερθείσα στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «θα μας οδηγήσει σε ένα επόμενο μνημόνιο» επισημαίνοντας ότι «λέγονται πράγματα ακοστολόγητα». Ειδικότερα, σημείωσε ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι κοινοτοπίες.

Σε ό,τι αφορά το σκέλος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολιτισμό, η Λίνα Μενδώνη ανέφερε ότι «μιλούν για πολιτική για τον πολιτισμό αυτοί που δεν έκαναν τίποτα».