ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στους πολίτες και η αγκαλιά με τον γιο του τη βραδιά των Εκλογών

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το «ευχαριστώ» στους πολίτες και η αγκαλιά με τον γιο του τη βραδιά των Εκλογών
TikTok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο με παρασκήνια από τη βραδιά των εκλογών, θέλοντας να πει το δικό του ευχαριστώ στους πολίτες που επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία στις Εκλογές 2023.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok. Ακολουθούν πλάνα από τη βραδιά των εκλογών, όπου ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του πληροφορούνται τα αποτελέσματα και τα χαμόγελα περισσεύουν.

Μάλιστα, μία από τις πιο «δυνατές» στιγμές, ήταν και η αγκαλιά με τον γιο του Κωνσταντίνο. Μόλις η νίκη της Νέας Δημοκρατίας έγινε ευρεία, τα χαμόγελα στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ήταν διάσπαρτα.

«Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά», αναφέρει ακόμα ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο: