ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Πανηγυρική συνεδρίαση ΝΔ

Εκλογές 2023: Πανηγυρική συνεδρίαση ΝΔ

Εκλογές 2023: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εκπέμψει το σήμα της νέας αντεπίθεσης, τα προτάγματα της προεκλογικής καμπάνιας και την ανάγκη για συστράτευση με στόχο μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 19:30, θα συναντηθεί με τους εκλεγμένους και τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Στην πανηγυρική συνεδρίαση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να εκπέμψει το σήμα της νέας αντεπίθεσης, τα προτάγματα της προεκλογικής καμπάνιας και την ανάγκη για συστράτευση με στόχο μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Επίσης, αναμένεται να στείλει εκ νέου ένα σαφές και αυστηρό μήνυμα προς τους βουλευτές του να «τρέξουν» ενόψει της δεύτερης κάλπης, όπως ακριβώς έκαναν και στον «πρώτο γύρο», καθώς αυτό θα μετρήσει στις επιλογές του κατά τον σχηματισμό της επόμενης κυβέρνησης.

Παράλληλα, θα προειδοποιήσει ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

Τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 25η Ιουνίου.

Πρώτος σταθμός στον δρόμο για τις κάλπες θα είναι τα Δυτικά Προάστια της Αττικής και συγκεκριμένα θα περιοδεύσει στο Περιστέρι, έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας.

Επόμενοι σταθμοί θα είναι η Κρήτη και η Θεσσαλία, ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί στη βόρεια Ελλάδα.