ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα τοποθέτηση Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τους παπαγάλους: «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

Νέα τοποθέτηση Μπιμπίλα για το πουκάμισο με τους παπαγάλους: «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»
IN–TIME

«Στη Δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει με το ρούχο του», επανέλαβε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ενδυματολογική επιλογή του βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην ορκωμοσία της Βουλής, φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγάλους.

Η εμφάνιση του νεοεκλεγέντος βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας στην ορκωμοσία της νέας Βουλής συγκέντρωσε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του Τύπου και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ έγινε αποδέκτης πολλών σχολίων, κυρίως αρνητικών, για την επιλογή να φορέσει ένα λευκό πουκάμισο με παπαγάλους.

Σήμερα (04/07), επανέλαβε ότι «στη Δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει με το ρούχο του», τονίζοντας ότι «δεν θα σχολιάζω τις δηλώσεις των άλλων· ελευθερία έχουμε, ο καθένας μπορεί να σχολιάζει, αλλά δεν θα γίνουμε “ανακυκλωτές” των σχολίων. Δεν θα σχολιάζω τα λόγια οιουδήποτε ανθρώπου, είτε είναι πολιτικό πρόσωπο, είτε δημοσιογράφος. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο. Αν υπήρχε, δεν θα ερχόμουν (σ.σ. στη Βουλή)».

Σχετικές ειδήσεις