ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντιμπέιτ μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων προτείνει ο Χάρης Δούκας - «Ναι» από Μπακογιάννη

Ντιμπέιτ μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Αθηναίων προτείνει ο Χάρης Δούκας - «Ναι» από Μπακογιάννη

Τη διεξαγωγή τηλεμαχίας με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων δημάρχων του δημοκρατικού τόξου προτείνει ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΡΤ  Κωνσταντίνο Ζούλα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα Τώρα» αναφέρει στην επιστολή του: «Ζητώ τη διοργάνωση τηλεμαχίας σε στούντιο της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων των παρατάξεων του συνταγματικού τόξου.

Η δημόσια τηλεόραση, λόγω του θεσμικού της ρόλου, καλείται να διευκολύνει την ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των κατοίκων του μεγαλύτερου δήμου της Ελλάδας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Αναμένουμε την απάντησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας, προκειμένου να διευκρινιστούν οι όροι διεξαγωγής της τηλεμαχίας και για τον καθορισμό των θεματικών ενοτήτων, με γνώμονα τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες της Αθήνας.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Αθηναίων Κ. Μπακογιάννης απέστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο στην ΕΡΤ με την οποία αποδέχεται την πρόταση του ανθυποψηφίου του.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αυτονόητη η συμμετοχή μου σε ένα debate στη δημόσια τηλεόραση. Ο συντεταγμένος διάλογος και η ξεκάθαρη παράθεση όλων των προγραμμάτων είναι χρήσιμη για τους πολίτες».

Διαβάστε την επιστολή:

Η επιστολή Μπακογιάννη

Ο Χάρης Δούκας σε συνέχεια της αποδοχής της πρότασής του, ανέφερε στο twitter:

«Χαίρομαι ιδιαιτέρως που ο κ. Μπακογιάννης και ο κ. Ζαχαριάδης αποδέχτηκαν την πρόταση που κατέθεσα το πρωί για ντιμπέιτ των υποψήφιων δημάρχων του συνταγματικού τόξου στην ΕΡΤ. Περιμένω τη θετική ανταπόκριση της δημόσιας τηλεόρασης».