ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Και θα μας κάψει και θα μας τρελάνει

Στέφανος Κασσελάκης
Eurokinissi

Δεν γνωρίζουμε πότε θα μπορέσει να ενταχθεί στην ελληνική πραγματικότητα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αλλά προς το παρόν πέφτει από λάθος σε λάθος.

Τελευταία «γκάφα» του «νεοπροέδρου» είναι το βίντεο που ανάρτησε από το καινούργιο του γραφείο στη Βουλή, όπου φαίνεται ενθουσιασμένος καθώς διαπίστωσε ότι στη Βουλή παράγεται νομοθετικό έργο!

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα βάλει φωτιά σε όλα και ότι θα μας τρελάνει. Αυτό το τελευταίο πάντως το έχει πετύχει από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στα πολιτικά δρώμενα. «Οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές που είναι κλειστοί στα γραφεία τους και ”χειροκροτητές”». «Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά» συμπληρώνει ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην ίδια ανάρτηση.

Κανείς βέβαια δεν πέφτει από τα σύννεφα με τα βίντεο κλιπ του Στέφανου, διότι ιδίου μεγέθους «γκάφα» ήταν και η επίδειξη των δυνατοτήτων του στο ειδικό σχολείο της Καλλιθέας που έκανε παρκούρ στα κάγκελα της εισόδου, σε ένα σχολείο για ΑμεΑ. Χωρίς καμία ενσυναίσθηση δηλαδή πήγε σε ένα χώρο για άτομα με ειδικές δεξιότητες και έκανε τον Σπάιντερμαν… «IQ ραδικιού» επί το λαϊκότερον…

Μόνο απαρατήρητες δεν θα μπορούσαν να περάσουν και οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, όταν πριν από λίγες ημέρες αποκάλεσε το ψευδοκράτος, κρατίδιο.
Το καλύτερο όλων βέβαια το είπε κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα όταν τόνισε ότι πρέπει να γίνει «Διαχωρισμός Κράτους - Εκκλησίας... πρώτα ο Θεός».

Αν κάποιος επιχειρήσει να γράψει βιβλίο για τα λάθη του Κασσελάκη, θα γίνει παγκοσμίου φήμης συγγραφέας και θα κάνει σε χρόνο dt, best seller. Μετά την εκλογή του πήγε στη Βουλή και πέρασε τον Φωτήλα για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ζητούσε να συνεργάζεται στενά με τον Φάμελλο! Επειδή ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής, του έχει δοθεί ειδική άδεια, ούτως ώστε να χρησιμοποιεί τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ εντός του κοινοβουλίου. Κάπου εκεί κοντά λοιπόν βρισκόταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με τον Σωκράτη Φάμελλο, όταν συνάντησαν τον Ιάσωνα Φωτήλα. Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού και της ευγένειας, ο βουλευτής της ΝΔ συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του. “Ο κ. Κασσελάκης δεν εκπλήσσεται, λέει ένα “ευχαριστώ” και αμέσως αρχίζει τις… προτροπές προς τον κ. Φωτήλα: “Θέλω να συνεργάζεστε στενά με τον κ. Φάμελλο…” Ο Φωτήλας έμεινε «παγωτό».

Κάθε μέρα η περίπτωση Κασσελάκη γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική για τον δημόσιο βίο και προσφέρει άφθονο γέλιο στους επικριτές του.

Θα μπορούσαμε να γράψουμε και για την μονταζιέρα που έκοψε από το βίντεο της επίσκεψής του στην Καλλιθέα την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, αλλά αυτό δεν είναι γκάφα, είναι πονηριά…

Σχετικές ειδήσεις