ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Δούκας: «Για όλα τα μικρά ή μεγάλα ψέματα θα απαντήσουμε το βράδυ»

Χάρης Δούκας: «Για όλα τα μικρά ή μεγάλα ψέματα θα απαντήσουμε το βράδυ»

«Πυρά» κατά του Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Χάρης Δούκας, ενόψει του ντιμπέιτ για τον δεύτερο εκλογικό γύρο για τον δήμο της Αθήνας

Κώστας Μπακογιάννης και Χάρης Δούκας θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους το βράδυ της Τετάρτης στην ΕΡΤ, ενόψει του δεύτερου εκλογικού κέντρου για τον δήμο της Αθήνας.

Πηγές κοντά στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηνών, ανέφεραν πως «το βράδυ της Τετάρτης θα τοποθετηθούμε για όλα τα μικρά και μεγάλα ψέματα». Να σημειωθεί πως η τηλεμαχία θα ξεκινήσει στις 21:15 .

Αναλυτικά η τοποθέτηση:

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ. Δούκας ήταν ο πρώτος που πρότεινε τη διεξαγωγή debate και ο μόνος που συνέχιζε να ασκεί πίεση στη Δημόσια Τηλεόραση προκειμένου να πραγματοποιηθεί. Υπενθυμίζουμε ότι στις 27 Σεπτεμβρίου ο κ. Δούκας είχε αποστείλει εκ νέου ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Ζούλα και την ΕΡΤ στην οποία ξεκαθάριζε ότι θα συμμετείχε σε οποιαδήποτε πολιτική συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και ζητούσε επιτακτικά από την ΕΡΤ να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία το συντομότερο δυνατό. Σε αυτό το αίτημα ο κ. Μπακογιάννης δεν τοποθετήθηκε ποτέ. Για όλα τα μικρά και μεγάλα ψέματα, θα απαντήσουμε στο debate την Τετάρτη το βράδυ».