ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει... τρέχοντας - Δεν είναι... μωρό ο Κασσελάκης

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν με βλέπει ο Μπέος φεύγει... τρέχοντας - Δεν είναι... μωρό ο Κασσελάκης
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε θέση για το θέμα που έχει ανακύψει με τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ παράλληλα σχολίασε και όσα ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Χειμαρρώδης ήταν για ακόμα μία φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την επικαιρότητα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha. Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν ο «θόρυβος» που έχει προκληθεί από τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αφού έκανε… επεισοδιακή είσοδο στο πλατό, σχολίασε όσα είπε ο δήμαρχος Βόλου με αρκετά καυστικό τρόπο.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» ανέφερε ότι έχει… παρελθόν με τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος όταν την αντικρίζει στα δικαστήρια, τότε… φεύγει τρέχοντας!

Μάλιστα, υποστήριξε πως είναι πλάνη η άποψη που έχει επικρατήσει ότι ο Αχιλλέας Μπέος κάνει έργα στον Βόλο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου σχολίασε και την τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι… μωρό για να παραγγείλει το αδερφάκι του από τους γονείς του.

Στη συνέχεια, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Αχιλλέα Μπέου, λέγοντας πως έχει προπηλακίσει γυναίκες πολίτες, έχει επιβάλει τον φόβο στον Βόλο και είναι επιζήμιος για την περιοχή του.

Αναφερόμενη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως δεν πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο των πολιτών η αναγνωρισιμότητα των υποψηφίων.

Τέλος, αναφορικά με την κατάσταση στο Ισραήλ, υποστήριξε πως διαπράττονται εγκλήματα πολέμου σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού.