ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραδοχή ήττας από τον Κώστα Μπακογιάννη: Η ευθύνη βαραίνει εμένα για το αποτέλεσμα

Παραδοχή ήττας από τον Κώστα Μπακογιάννη: Η ευθύνη βαραίνει εμένα για το αποτέλεσμα

Συγχαρητήρια στον Χάρη Δούκα για την νίκη του στον δήμο Αθηναίων έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. «Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την ήττα του στον δήμο Αθηναίων.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την βοήθειά τους», συμπλήρωσε ο Κώστας Μπακογιάννης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα παραμείνει στην αντιπολίτευση.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Πριν από λίγο επικοινώνησα με τον εκλεγμένο δήμαρχο Αθηναίων, κ. Χάρη Δούκα και του έδωσα τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη μεγάλη του νίκη.

Είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για τον πολύ καλό, ουσιαστικό προεκλογικό μας αγώνα. Και ασφαλώς να τον διαβεβαιώσω πως και η ομάδα μου κι εγώ, είμαστε στην απόλυτη διάθεσή του ώστε να οργανώσουμε μία συγκροτημένη και σοβαρή μετάβαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη μου την ομάδα, τον συνδυασμό, τους συνεργάτες, τους εθελοντές, όλες και όλους που μας υποστήριξαν. Έχουν κάνει έναν πραγματικά καταπληκτικό αγώνα.

Η ευθύνη του αποτελέσματος ανήκει αποκλειστικά σε εμένα. Και κάτι ακόμα προς όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία μιας ζωής και μου επιτρέψατε να σας υπηρετήσω. Φεύγω από το δημαρχείο όπως μπήκα, με το κεφάλι ψηλά.

Ευχαριστώ πολύ, καλό βράδυ σε όλους».