ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης: Δεν αντιδικώ με τον Αντώνη Σαμαρά

Παύλος Μαρινάκης: Δεν αντιδικώ με τον Αντώνη Σαμαρά

Αρκετοί είναι οι βουλευτές που διαφωνούν με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Για το νομοσχέδιο που έχει προκαλέσει σάλο στη Νέα Δημοκρατία με την κυβέρνηση να προσπαθεί να κατευνάσει τους τόνους χωρίς να φαίνεται πως τα καταφέρνει μίλησε στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Όλα τα νομοσχέδια πριν φτάσουν στη Βουλή, συζητιούνται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την άποψη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ακατάλληλα να μεγαλώνουν παιδιά».

Είπε ακόμη ότι «δεν αποδεχόμαστε το γονέας 1 και γονέας 2». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το εν λόγω νομοσχέδιο - παρά το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν τους τόνους - έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στη Νέα Δημοκρατία και δη στην κυβέρνηση.

Ο κ. Μαρινάκης απάντησε και στο θέμα Σαμαρά, λέγοντας: «Δεν αντιδικούμε ως κυβέρνηση με τον Αντώνη Σαμαρά, απλά απαντήσαμε στις δηλώσεις του».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μάκης Βορίδης σκέφτεται να απέχει από τη Βουλή την ημέρα της ψήφισής του ενώ αρκετοί βουλευτές όπως ο Κώστας Καραγκούνης και ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης έχουν δηλώσει ανοιχτά την ξεκάθαρη στάση τους.