ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Τσιόδρας από Πάτρα: Στους πολίτες απευθυνόμαστε και από αυτούς κρινόμαστε

Δημήτρης Τσιόδρας από Πάτρα: Στους πολίτες απευθυνόμαστε και από αυτούς κρινόμαστε

Δημήτρης Τσιόδρας: Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού σχολίασε θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας

To «παρών» στην πρώτη διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για τη νέα χρονιά, έδωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας, ο οποίος σχολίασε θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας.

Αναφερόμενος στη σημερινή εξέλιξη με τα F-35 σημείωσε πως αν δεν βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα υπήρχε αυτή η αναβάθμιση του κύρους της Ελλάδας.

Όσον αφορά στις επερχόμενες ευρωεκλογές, όπου πληροφορίες τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος, σημείωσε πως πρόκειται για εκλογές ιδιαίτερη σημασίας όχι για να επιβεβαιωθεί η κυριαρχία της ΝΔ, γιατί αυτή είναι δεδομένη, αλλά για να δοθεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα βαδίζει σε ένα κλίμα πολιτικής εμπιστοσύνης.

Ο κ. Τσιόδρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ακρίβεια, χαρακτηρίζοντά της ως ένα δύσκολο θέμα, το οποίο όμως αντιμετωπίζουν και άλλες χώρες, ενώ όσον αφορά τις αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων που μπορεί σήμερα να τις “τρώει” ο πληθωρισμός, όμως όταν αυτός θα πέσει, τότε θα μείνουν οι αυξήσεις όπως και οι νέες, με στόχο στο τέλος ο κατώτατος μισθός να είναι στα 950 ευρώ και ο μέσος στα 1500 ευρώ.

Τέλος αναφερόμενος στην αντιπολίτευση επεσήμανε πως όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν. “Πήραν την απάντηση στην κάλπη” σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως η Κυβέρνηση δεν έχει αντίπαλο την αντιπολίτευση αλλά τα προβλήματα. “Στους πολίτες απευθυνόμαστε και από αυτούς κρινόμαστε” είπε χαρακτηριστικά.