ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτο: Ο Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση του Τεμπονέρα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Απίστευτο: Ο Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση του Τεμπονέρα από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπαν Στέφανος Κασσελάκης και Διονύσης Τεμπονέρας στην θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Να διωχθεί ο Διονύσης Τεμπονέρας από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απαίτησε, σύμφωνα με πληροφορίες ο Στέφανος Κασσελάκης, με τους δύο άνδρες να συγκρούονται μετωπικά στην πρόσφατη, θυελλώδη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η εκδικητική αυτή απαίτηση για την απομάκρυνση ενός κορυφαίου στελέχους και δικηγόρου-εργατολόγου πρώτης γραμμής, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκδήλωση με ομιλητές τον ίδιο και τους Μανώλη Χριστοδουλάκη και Έφη Αχτσιογλου.

Συγκεκριμένα, παραμονές της εκδήλωσης, στην οποία ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε το παρών, ο διευθυντής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Καπνισάκης τηλεφώνησε στον Διονύση Τεμπονέρα. Του μετέφερε ότι ήταν απόφαση του προέδρου η διακοπή της συνεργασίας του νεαρού στελέχους με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρείχε τα τελευταία χρόνια και σε καθημερινή βάση επιστημονική τεκμηρίωση για τα νομοσχέδια.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας δεν δημοσιοποίησε τότε το θέμα, αλλά στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, αυτό αποκαλύφθηκε, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης, είπε στο στέλεχος του κόμματος πως «Διονύση, είσαι καλός εργατολόγος, σου ζήτω να συστρατευθείς μαζί μου μέχρι τις εθνικές εκλογές και έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το δίκτυο συνταξιούχων».

«Πρόεδρε η εμπιστοσύνη αποδεικνύεται όχι με λόγια αλλά με πράξεις», φέρεται να του απάντησε ο Διονύσης Τεμπονέρας, συμπληρώνοντας πως έχει τρεις μήνες να προσκληθεί στα κομματικά Μέσα Ενημέρωσης και πως πληροφορείται πως είναι «κομμένος από τον Προέδρο».

Μάλιστα, είπε ενώπιον όλων των στελεχών, ότι τον πήρε τηλέφωνο ο εκ μέρους του ο Μανώλης Καπνισάκης και του ζήτησε να διακόψει τη συνεργασία.

Σχετικές ειδήσεις