ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μαρία Καρυστιανού ξανά στις Βρυξέλλες - Θα μιλήσει σε εκδήλωση της Έλενας Κουντουρά

Η Μαρία Καρυστιανού ξανά στις Βρυξέλλες - Θα μιλήσει σε εκδήλωση της Έλενας Κουντουρά

Η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού θα μιλήσει το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε εκδήλωση της ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Κουντουρά για το δυστύχημα των Τεμπών μιλά σήμερα το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες η πρόεδρος του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος ΤΕΜΠΗ 2023, Μαρία Καρυστιανού.

Είναι η δεύτερη φορά σε διάστημα 50 ημερών που η κ. Καρυστιανού μιλά σε εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς έχει προηγηθεί στα μέσα Φεβρουαρίου η συμμετοχή της σε αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη. Στη σημερινή εκδήλωση που τιτλοφορείται «Σιδηροδρομική Τραγωδία στα Τέμπη: Απαιτώντας Δικαιοσύνη, Διαφάνεια και Ασφάλεια» έχει προγραμματιστεί να μιλήσει και ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης καθώς επίσης και η πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού TRAN του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Karima Delli από το κόμμα των Πρασίνων.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ακόμη ο επικεφαλής της Μονάδας Μεταφορών και Κινητικότητας της DG MOVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Keir Fitch, ο ποινικολόγος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Θόδωρος Μαντάς, ο πρώην πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενιδούνιας, η επιζήσασα τραυματίας Ευδοκία Τσαγκλή και οι νομικοί – εκπρόσωποι οικογενειών θυμάτων Ελεονώρα Γεωργίου και Γιώργος Ηλιόπουλος.

Συντονίζει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου.