Γεωργιάδης: Δεν θα κριθεί η κυβέρνηση την επομένη των Ευρωεκλογών

Η παράταξη της ΝΔ πάντα βάζει μπροστά την Ελλάδα και όχι το κόμμα, επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Δεν θα κριθεί η κυβέρνηση την επομένη των Ευρωεκλογών
1'

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα το μάθουμε την ημέρα. Εγώ δεν προδικάζω», ανέφερε μιλώντας στο OPEN ο Άδωνις Γεωργιάδης και επισήμανε πως όσοι ψήφισαν τη ΝΔ το 2019 αλλά και το 2023 είναι πιθανόν να μην την ψηφίσουν στις ευρωεκλογές του Ιουνίου.

«Δεν θα κριθεί η κυβέρνηση την επομένη των ευρωεκλογών, δηλαδή στις 10 Ιουνίου. Θα κριθεί η πολιτική σταθερότητα», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Συμπλήρωσε πως η αντιπολίτευση θα κάνει τα πάντα για να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ ανέφερε ότι «τον τελευταίο καιρό έχουμε δει απίστευτα πράγματα να κάνει η αντιπολίτευση».

Η παράταξη της ΝΔ πάντα βάζει μπροστά την Ελλάδα και όχι το κόμμα, υπογράμμισε αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας. Ενώ επιτέθηκε ξανά στα άλλα κόμματα λέγοντας πως εργαλειοποιούν το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Στη συνέχεια, έκανε λόγο για εκμετάλλευση των Τεμπών από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε ότι ο πρώην υπουργός Μεταφορών δεν γνώριζε ότι τα τρένα δεν ήταν ασφαλή.

Το δυστύχημα των Τεμπών έχει προκαλέσει σε όλους φρίκη, είπε αμέσως μετά, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει ζήτημα πολιτικής διαμάχης. Πρόσθεσε ότι η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί.

Μιλώντας στο OPEN, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» για επιβολή φόρου λίπους ότι δεν έχει αρμοδιότητα να επιβάλει φόρους. Ωστόσο είπε πως στο εξωτερικό υπάρχει σχετικός φόρος σε προϊόντα που έχουν υπερβολική ποσότητα αλατιού.

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως «συνεχώς προκηρύσσουμε θέσεις αναισθησιολόγων», ενώ παραδέχθηκε πως οι αμοιβές τους είναι χαμηλές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή