Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταλαβαίνω το πολιτικό τζέρτζελο αλλά δεν προκύπτει αξιόποινη πράξη
Ο πρώην υπουργός επισήμανε ότι δημιουργείται μια απόπειρα να φανεί ότι «ο Βορίδης ήξερε και δεν πήρε μέτρα»
Τις δικές του απαντήσεις για την πολύκροτη υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ παρείχε ο πρώην υπουργός, Μάκης Βορίδης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επισήμανε ότι δημιουργείται μια απόπειρα να φανεί ότι «ο Βορίδης ήξερε και δεν πήρε μέτρα»
«Κάποιος έχει έγγραφα και δεν τα παρουσιάζει; Και τα εμφανίζει μετά την εξεταστική επιτροπή; Είναι επικοινωνιακό όλο αυτό με το νέο έγγραφο. Για να εμφανίζεται ένα τέτοιο έγγραφο πέντε μήνες υποθέτω μετά κάποιος το είχε ξεχάσει», επισήμανε σε άλλο σημείο και πρόσθεσε: «Ο Βάρας δεν είπε “η τεχνική λύση είναι παράνομη”»
«Ο Βάρας προφανώς είναι στενοχωρημένος για τις κινήσεις που έκανε, και θέλει να με πλήξει. Δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ στο Μαξίμου», ανέφερε επίσης.
«Καταλαβαίνω το πολιτικό τζέρτζελο και τα επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά δεν προκύπτει αξιόποινη πράξη», σημείωσε ο κ. Βορίδης.
Διαβάστε επίσης