ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Γ. Τραγάκη με 240 φοιτητές του προγράμματος ΘΥΕΣΠΑ

Συνάντηση Γ. Τραγάκη με 240 φοιτητές του προγράμματος ΘΥΕΣΠΑ

«Η παρουσία σας εδώ συνιστά έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος σας στις αρχές, τις αξίες, αλλά και την ιστορία της Δημοκρατίας», δήλωσε ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, μιλώντας σε 240 φοιτητές και καθηγητές του προγράμματος ΘΥΕΣΠΑ.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Γιάννης Τραγάκης υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι 240 φοιτητές και καθηγητές του προγράμματος ΘΥΕΣΠΑ (Θερινές Υποτροφίες Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών) στο ελληνικό Κοινοβούλιο που επισκέφτηκαν την Βουλή.

Ο κ. Τραγάκης, αφού καλωσόρισε τους καθηγητές και φοιτητές από όλο τον κόσμο σημείωσε ότι αξίζουν συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών γιατί συνεχίζει αυτό το πολύτιμο πρόγραμμα, που φέτος συμπληρώνει εικοσιπέντε χρόνια φιλοξενίας φοιτητών και διδασκόντων από τμήματα ελληνικών σπουδών 98 Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, 40 χωρών και το οποίο υποστηρίζεται από την ελληνική πολιτεία.

Υπογράμμισε επίσης ότι αποτελεί, πλέον, παράδοση οι φοιτητές που έρχονται, από όλες τις γωνιές του κόσμου, να επισκέπτονται την Βουλή των Ελλήνων και τόνισε χαρακτηριστικά «Συνιστά έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος σας στις αρχές, τις αξίες, αλλά και την ιστορία της Δημοκρατίας».