ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Παπαδόπουλος: Και ο Τσίπρας φυλακή;

Α. Παπαδόπουλος: Και ο Τσίπρας φυλακή;

Φρένο στα σενάρια περί αποχώρησης του κ. Οδ. Βουδούρη από τη ΔΗΜΑΡ έβαλε ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος.

«Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του κ Βουδούρη από τη ΔΗΜΑΡ» ξεκαθάρισε ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνοντας ότι «όσοι σηκώνουν τους τόνους σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζουν ποια είναι τα προβλήματα της χώρας».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι «θα περιμένουμε να ενημερωθούμε από τον υπουργό Οικονομικών, η διαπραγμάτευση είναι μία βήμα-βήμα διαδικασία. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει η διαδικασία… χθες. Όσο θα πετυχαίνουμε στόχους τόσο θα προχωράει η διαδικασία της επαναδιαπραγμάτευσης. Όλοι πρέπει να είμαστε στρατευμένοι στην κυβέρνηση και στο πλευρό του υπουργού Οικονομικών».

Ο κ. Παπαδόπουλος άφησε αιχμές για τη στάση του κ. Τσίπρα τονίζοντας ότι «αρέσκεται στις ατάκες και σήμερα δεν είναι χρήσιμες, σήμερα χρειάζονται προτάσεις» είπε ο κ. Παπαδόπουλος και τόνισε ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο των ιδιωτικοποιήσεων και πρόσθεσε «ελπίζω να μην στείλει φυλακή ο κ. Στρατούλης και τον κ. Τσίπρα».