ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήρης επιβεβαίωση του newsbomb.gr για το χάος στη ΝΔ

Πλήρης επιβεβαίωση του newsbomb.gr για το χάος στη ΝΔ

Πλήρης επιβεβαίωση των ρεπορτάζ που είχαν προηγηθεί από το newsbomb.gr, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από την επιλογή του νέου γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Η όλη διαδικασία τελικά αναβλήθηκε και σαν επίσημη αιτία της αναβολής παρουσιάζεται η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς στις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης και η επίσκεψη του Ζοζε Μπαρόζο στο Μαξίμου στις 17.30 της ίδιας μέρας, καθώς ο προγραμματισμός εκλογής για την θέση του νέου γραμματέα ήταν το απόγευμα της Πέμπτης. Ωστόσο, η πραγματικοί λόγοι που αναβλήθηκε η διαδικασία, είναι τα αναπάντεχα προβλήματα που προκάλεσαν στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το κόμμα οι στενοί του συνεργάτες, με τις παντελώς άστοχες κινήσεις και επιλογές τους, οι οποίες προκάλεσαν περιττό για την εποχή θόρυβο και εκνευρισμό στο εσωτερικό της Ν.Δ.

Παρότι, ο πρόεδρος του κόμματος και Πρωθυπουργός της χώρας, είχε δείξει εμπιστοσύνη στον τρόπο χειρισμού της όλης διαδικασίας στους συνεργάτες του, τελευταία στιγμή και με μία «Σολομώντεια λύση», η όλη διαδικασία αναβλήθηκε πριν όχι μόνο καταλήξει ατελέσφορη, αλλά και περιττά αδιέξοδη για το κόμμα αυτή την χρονική περίοδο. Παρότι, η λύση του Νικήτα Κακλαμάνη εμφανιζόταν ως η «ασφαλέστερη», το περιβάλλον Μεϊμαράκη πίεζε για την επιλογή του άνω των 65 ετών συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ – ΟΤΟΕ Φίλιππου Ταυρή, «λύση» όμως που προκαλούσε περισσότερες εσωτερικές συγκρούσεις και ακόμα περισσότερες πιθανές υποψηφιότητες.

Τέλος σε όλη αυτή την εσωστρέφεια έβαλε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς με την απόφασή του να αναβληθεί η διαδικασία και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsbomb.gr, θα αναλάβει ο ίδιος να λύσει το ζήτημα μία περισσότερο σωστή χρονική στιγμή …που θα επιλέξει εκείνος και με το πρόσωπο που θα επιλέξει εκείνος.

Διαβάστε επίσης:

Επικράτηση Κακλαμάνη βλέπουν στη Συγγρού

Χάος στη Συγγρού για τη χάραξη γραμμής

Οι υποψήφιοι για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ