ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ροζ υπουργείο... που βλάπτει σοβαρά την υγεία μας!

Το ροζ υπουργείο... που βλάπτει σοβαρά την υγεία μας!

Το ροζ υπουργείο... που βλάπτει σοβαρά την υγεία μας!

Το έχει μοίρα των υπουργών που υπηρετούν στο εν λόγω υπουργείο να μπλέκουν σε «παλιοϊστορίες»... Γιατί είναι αισθηματίες!

Το ροζ φαίνεται να είναι το αγαπημένο χρώμα του εν λόγω υπουργείου, αλλά και των υπουργών που καλούνται να το υπηρετήσουν!

Τι κι αν όλα είναι μαύρα κι άραχνα στις υποθέσεις που χειρίζεται το συγκεκριμένο υπουργείο, τι κι αν τα περισσότερα θέματα παραμένουν άλυτα, τι κι αν ο κόσμος διαμαρτύρεται για τα μείζονα ζητήματα επιβίωσης, κοινώς ζωής και θανάτου, που τον απασχολούν... Οι υπουργοί (ο νυν και ο πρώην) βρίσκουν στιγμές χαλάρωσης δίπλα σε όμορφες παρουσίες που μπορούν βέβαια να αντιληφθούν το βάρος των ευθυνών τους και να κατανοήσουν την έντονη πίεση που τους ασκείται!

Και όταν μιλάμε για όμορφες παρουσίες, δεν εννοούμε ούτε τα διευθυντικά στελέχη του υπουργείου ούτε τους συμβούλους τους ούτε τις συζύγους τους βεβαίως βεβαίως...

Η πρόταση του newsbomb.gr προς τον νυν αλλά και τον πρώην υπουργό είναι να βάψουν ροζ την πρόσοψη του κτιρίου πετυχαίνοντας έτσι με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια... Και θα φωτιστεί το κέντρο της Αθήνας μιας και τα περισσότερα κτίρια είναι μαύρα από το καυσαέριο και θα υπενθυμίζουν στον πολύπαθο ελληνικό λαό τις επιδόσεις των υπουργών στα ροζ θέματα του ροζ υπουργείου (όνομα και πράγμα), εντός και εκτός Ελλάδας!

Πριν σκάσει η μεγάλη βόμβα του newsbomb.gr, δίνουμε ακόμη μια ευκαιρία και στους δυο τους, να αφήσουν την άστατη ζωή και να αφιερωθούν στα του υπουργείου τους, γιατί με τις αποφάσεις που υπογράφουν (ανάθεμα κι αν ξέρουν τι υπογράφουν αφού δεν τους μένει μάλλον καθόλου χρόνος να διαβάσουν...) οδηγούν χιλιάδες κόσμου στην ανέχεια και τις ελληνικές επιχειρήσεις στο λουκέτο!

Σοβαρευτείτε λοιπόν και αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

Και να γνωρίζετε ότι το newsbomb.gr είναι εδώ για να υπερασπίζεται το κοινό καλό, για αυτό είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, για αυτό οι Έλληνες το έχουν εμπιστευθεί και το έχουν φέρει στην πρώτη θέση πανελλαδικά, για αυτό δεν παίζουμε με τις τύχες της Ελλάδας... Πόσο μάλλον όταν αυτές επαφίονται σε χέρια νέων και φρέσκων παρουσιών που προέρχονται από το «αμαρτωλό» παρελθόν, πρόσφατο ή απώτερο!