ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Στηρίζουμε αλλά δεν ψηφίζουμε οτιδήποτε

Βενιζέλος: Στηρίζουμε αλλά δεν ψηφίζουμε οτιδήποτε

Τη στήριξή του στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση επανέλαβε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του.

Ο κ. Ευ. Βενιζέλος ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή του σε ότι σε οποιαδήποτε προωθούμενη πολιτική.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε οτιδήποτε, ούτε έχουμε αναθέσει σε άλλους την ευθύνη να παίρνουν αποφάσεις και εμείς να παρακολουθούμε παθητικά», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για τον πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας πως τώρα πρέπει να είναι πιο συγκρατημένοι και φειδωλοί όσοι μιλούσαν μόνο για ανάπτυξη και ισοδύναμα μέτρα.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να σταματήσουν οι βλαπτικές συζητήσεις για το μέλλον της Ελλάδας, επισημαίνοντας ότι «οι Γερμανοί φίλοι μας ούτε μας έχουν χαρίζει τίποτα, ούτε χάνουν τίποτα». «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να χάσουν λεφτά, μόνο με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ακόμα πως εάν δεν σταματήσει η συζήτηση για ενδεχόμενη έξοδο από την ευρωζώνη «δεν θα διασφαλιστεί το ευρώ, δεν θα αντιμετωπιστεί το πρόβλημα ρευστότητας που έχει η ευρωζώνη».