ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βίντεο: Στο ΣΔΟΕ πήγε η Χρυσοβελώνη μετά την εμπλοκή του ονόματός της

Βίντεο: Στο ΣΔΟΕ πήγε η Χρυσοβελώνη μετά την εμπλοκή του ονόματός της

Τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ Βόλου κ. Λύκα επισκέφτηκε σήμερα η βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετά την εμπλοκή του ονόματός της στην περίφημη λίστα του ΣΔΟΕ, για να μάθει πως ακριβώς ενεπλάκη το όνομά της και για ποιο λόγο.

Μεταξύ άλλων, η κα. Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφέρει πως δεν εμπλέκεται στην λίστα το ΣΔΟΕ το όνομά της, αφού μόλις πριν τρεις μήνες έγινε βουλευτής και πριν έναν μήνα έκανε δήλωση Πόθεν Έσχες, ενώ σε ότι αφορά εκείνη η μόνη εμπλοκή με τον ΣΔΟΕ είναι από μία ανώνυμη καταγγελία που έγινε σε βάρος της πριν δύο έτη με αοριστίες και κατά την έρευνα δεν προέκυψε τίποτα και ο μόνος λόγος που επανελέγχεται είναι επειδή όπως υποστήριξε η ίδια, δόθηκε εντολή στον ΣΔΟΕ να ανοίξουν όλες οι υποθέσεις ακόμα και οι καταγγελίες, επώνυμες και μη που έχουν γίνει για πολιτικούς και να ξαναελεγχθούν από την αρχή.

Μάλιστα, σχολιάζοντας τα όσα έχουν γίνει η κα. Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Στις 14 Σεπτεμβρίου κατέθεσα στη Βουλή Ερώτηση μαζί με τον συνάδελφο Βασίλη Καπερνάρο για τις τεράστιες καθυστερήσεις στην διερεύνηση υποθέσεων παράνομου πλουτισμού πολιτικών. Η έρευνα αυτή την οποία ανέλαβε το ΣΔΟΕ, έχει όπως γνωρίζετε στις περισσότερες περιπτώσεις βαλτώσει εξαιτίας του επικαλούμενου όγκου των χιλιάδων φακέλων που μένουν να ελεγχθούν. Γι’αυτό πρότεινα την συμμετοχή της Οικονομικής Αστυνομίας στις έρευνες με σκοπό το άμεσο ξεκαθάρισμα των υποθέσεων που αφορούν πολιτικούς. Δυο εβδομάδες μετά βγαίνει αυτή η λίστα μαϊμού με το όνομα μου μέσα. Τα συμπεράσματα δικά σας...».