ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αν θέλει να κάνει βόλτες ο Γιώργος να τα βάλει από την τσέπη του»!

«Αν θέλει να κάνει βόλτες ο Γιώργος να τα βάλει από την τσέπη του»!

Δωρεάν ταξιδάκια τέλος για τον Γιωργάκη;

Τα αυξημένα έξοδα κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, τα οποία πληρώνει το ΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να «φρενάρει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με έξι ελεγκτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία με τα οικονομικά του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας τα «Νέα», από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι βάσει συμβολαίου που υπεγράφη επί προεδρίας Βενιζέλου, το Κίνημα οφείλει να καλύπτει τα έξοδα του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται αυτό και συνεργάτες του κ. Βενιζέλου επιμένουν ότι δεν έχουν δει τέτοιο συμβόλαιο και δεν αναγνωρίζουν τίποτε περισσότερο από την ετησία συνδρομή του Κινήματος που ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

Ωστόσο, επειδή το ποσό αυτό δεν φαίνεται αρκετό για τον Γιώργο Παπανδρέου, από την Ιπποκράτους ξεκαθαρίζουν πως αν ο Γιώργος χρειάζεται περισσότερα χρήματα, μπορεί να τα βάζει από την τσέπη του.

Οι πρωτοβουλίες αυτές εντάσσονται στην συνολική προσπάθεια να ελεγχθούν τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι εργαζόμενοί του παραμένουν επί δέκα μήνες απλήρωτοι και τα χρέη τους «πνίγουν» κυριολεκτικά.