Λοβέρδος: Νέο κόμμα σε 6 μήνες – Δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ Νο2

NEWSBOMB

Λοβέρδος: Νέο κόμμα σε 6 μήνες – Δεν θα είναι ΠΑΣΟΚ Νο2

Σε 6 μήνες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα, κατά την παρουσίαση δέσμης προτάσεων της ΡΙΚΣΣΥ για την ανάπτυξη και τον απεγκλωβισμό της οικονομίας από τη γραφειοκρατία.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Λοβέρδος, η Ριζοσπαστική Κίνηση Σοσιαλδημοκρατικής Συμμαχίας (ΡΙΚΣΣΥ), «δε θα είναι ένα ΠΑΣΟΚ νούμερο 2».

Το σχέδιο εξάμηνης δράσης, που παρουσίασε με την ομάδα της ΡΙΚΣΣΥ περιλαμβάνει τη δημιουργία αναπτυξιακών προϋποθέσεων σε τομείς της Πρωτογενόυς παραγωγής, της Μεταποίησης, του Τουρισμόυ, των Κατασκευών, του Εμπορίου και της Ναυτιλίας. Το σχέδιο θα αποσταλεί στο υπουργείο Ανάπτυξης και στον πρωθυπουργό.

Στόχος είναι η άρση της γραφειοκρατίας. Σύμφωνα με το Σχέδιο αυτό θα γίνει με την πλήρη κατάργηση προληπτικών ελέγχων νομιμότητας, την κωδικοποίηση έναρξης και λειτουργίας, την έγκριση έναρξης και λειτουργίας από ιδιώτες ελεγκτές, την πρόβλεψη διαπιστωτικής πράξης, τον κατασταλτικό και δειγματολογικό έλεγχο και την πρόβλεψη ώστε οι διοικητικές διαφορές θα επιλύονται από διοικητικά όργανα και μετστην τακτική δικαιοσύνη.

Σε ερώτηση για τη λίστα Λαγκάρντ είπε ότι θα ψηφίσει τη θέση της τρικομματικής κυβέρνηση, όποια κι είναι αυτή.

Για το ενδεχόμενο υπουργοποίησής του σε περίπτωση ανασχηματισμού, είπε ότι η απάντησή του εξακολουθεί να είναι «όχι».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved