ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη στο Newsbomb.gr

Η απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη στο Newsbomb.gr

Απάντηση αναφορικά με το χθεσινό δημοσίευμα του newsbomb.gr, σύμφωμα με το οποίο ο Βασίλης Καπερνάρος εμπλέκει συγγενικό πρόσωπο του κ. Άδωνι Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ, απέστειλε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης αρνείται ότι ο κ. Καπερνάρος κατονόμασε τη σύζυγό του και «ζητά συγγνώμη» από το βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων «που δεν έλεγξε τους λογαριασμούς του πρώην συζύγου της συζύγου μου πριν την νυμφευθεί...»

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στο newsbomb.gr:

Προς Συντακτική Ομάδα του Newsbomb:

Προς άρση παρεξηγήσεων από χθεσινή σας ανάρτηση για δήθεν λογαριασμό της συζύγου μου στην Ελβετία καλό είναι να γνωρίζετε τα πραγματικά περιστατικά.

Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας μου κ. Θ. Μανωλίδης είχε ανοίξει λογαριασμό στην Ελβετία το 1996. Κατά το διάστημα του γάμου τους είχε δηλώσει τη νυν σύζυγό μου, ως "σχετιζόμενο με αυτόν πρόσωπο" για λόγους εκτάκτου ανάγκης. Μετά τον χωρισμό τους έκλεισε τον ΕΝ λόγω λογαριασμό εδώ και 8 χρόνια.

Τα χρήματα και ο λογαριασμός δεν ανήκαν στην σύζυγό μου αλλά στον τότε σύζυγό της.

Ο κ. Καπερνάρος ουδέποτε δήλωσε στην Επιτροπή ότι η σύζυγός μου έχει λογαριασμό, αν το δήλωνε θα ήμασταν τώρα στα δικαστήρια, αλλά για λόγους ευπρέπειας ζήτησε την αυτοεξαίρεσή μου.

Ζητώ συγγνώμη από τον κ. Καπερνάρο που δεν ζήτησα να ελέγξω τους λογαριασμούς του πρώην συζύγου της συζύγου μου πριν την νυμφευθώ...

Προς ενημέρωσή σας δε ήδη από πέρυσι και εγώ και η σύζυγος μου έχουμε εξουσιοδοτήσει την Βουλή να ψάξει και να κατασχέσει εάν βρει οποιοδήποτε λογαριασμό μας σε οποιαδήποτε τράπεζα του εξωτερικού παραιτούμενοι παντός Τραπεζικού απορρήτου.

Ήξερα ότι η πολιτική είναι βρώμικη αλλά όλα έχουν και τα όριά τους.

Μετά Τιμής

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Διαβάστε επίσης:

Συγγενείς Βαρβιτσιώτη και Γεωργιάδη στη λίστα Λαγκάρντ!

Άδωνις και Βαρβιτσιώτης απαντούν στο Newsbomb