ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση για τους αδικοχαμένους φοιτητές

Επίθεση  ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση για τους αδικοχαμένους φοιτητές

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσαν εναντίον της κυβέρνησης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξαιτίας του τραγικού θανάτου των φοιτητών στη Λάρισα, λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας στο θέμα του φόρου για το πετρέλαιο θέρμανσης, που σαν αποτέλεσμά έχει συνεχή περιστατικά θανάτων από αυτοσχέδια μέσα θέρμανσης.

Για το θέμα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπεύθυνη του τομέα Περιβάλλοντος και Ενέργειας κα. Ραχήλ Μακρή δήλωσε: «Η Κυβέρνηση της τρόικας μετενσαρκώνοντας τη μυθολογική Λάμια σκοτώνει τα παιδιά των Ελλήνων. Η ενεργειακή φτώχεια στην οποία οδήγησαν τα λάθη των ξένων και ντόπιων συγκυβερνητών μαστίζει τις οικογένειές μας. Μικρά παιδιά καίγονται από ξυλόσομπα στην Καβάλα και νέοι άνθρωποι βρίσκουν τραγικό θάνατο από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στη Λάρισα. Η λαγνεία των αριθμών και δεικτών της συγκυβέρνησης δεν μπορεί να δικαιολογεί απώλειες σε ανθρώπινες ζωές. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη στους συγγενείς των θυμάτων».

Για το ίδιο θέμα προχώρησε σε δήλωση και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Νότης Μαριάς, λέγοντας: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων φοιτητών. Δυστυχώς η τρόικα και η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά, θεώρησαν πιο σημαντική την αύξηση των δημοσίων εσόδων, μέσου του υπέρογκου φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης, από την ίδια την ανθρώπινη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος στη Λάρισα για τους αδικοχαμένους φοιτητές

WP: Τα παιδάκια στην Καβάλα θα ζούσαν αν είχαν λεφτά για πετρέλαιο

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρά 3 παιδιά από πυρκαγιά μέσα στο σπίτι τους