ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υμνητές της χούντας, αποθεώνουν τον Παπανδρέου!

Υμνητές της χούντας, αποθεώνουν τον Παπανδρέου!

Βέλγικη εφημερίδα που υμνούσε την χούντα, εξαπολύει φασιστική επίθεση στον Κώστα Καραμανλή, αποθεώνοντας τον Γιώργο Παπανδρέου!

Πρόκληση στο δημοκρατικό συναίσθημα κάθε πολίτη αποτελεί το δημοσίευμα της περιθωριακής Βέλγικης εφημερίδας «La Libre Belgique».

Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι με άρωμα παρακράτους θεώρησαν πρέπον να ανάγουν σε «μείζον πολιτικό θέμα» τον οχετό συκοφαντίας που εξαπολύει κατά του Κώστα Καραμανλή, με παράλληλα διθυραμβικά σχόλια για τον ...Γιώργο Παπανδρέου!

Θα ήταν μία κωμική ιστορία, εάν πίσω από αυτό το φανερά κατευθυνόμενο από περίεργους κύκλους δημοσίευμα δεν συσπειρώνονταν «φαντάσματα» της σκοτεινής διακυβέρνησης Σημίτη που το αναπαράγουν ευλαβικά.

Την ίδια στιγμή που ο εφιαλτικός θίασος του εκσυγχρονισμού αποκαλύπτεται πίσω από την υπόθεση Τσοχατζόπουλου - Παπαντωνίου και παίζει το τελευταίο του χαρτί για την επιβίωση του, φαίνεται να αναπτερώνεται πίσω από αυτή την ενέργεια.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, εκτός από τα κωμικά αφιερώματα για τα «μυστικά υπερόπλα των Ναζί» και την «πανίσχυρη τεκτονική αδελφότητα που ελέγχει δαιμόνια», έχει να επιδείξει την χυδαιότερη συμπεριφορά απέναντι στον Ελληνισμό.

Ήταν η εφημερίδα που στήριξε τις ενέργειες της χούντας των συνταγματαρχών! Ήταν η «φωνή» των πραξικοπηματιών, ο συκοφάντης του αγωνιζόμενου Ελληνικού λαού που «δεν κατανοούσε» την ευεργετική επίδραση της ΕΑΤ - ΕΣΑ και των βασανιστηρίων πάνω στα κορμιά των αγωνιζόμενων Ελλήνων.

Κατά μία έννοια, ίσως ήταν η πλέον κατάλληλη εφημερίδα για να παρουσιάσει ως «άθλο» την μειοδοσία του Γιώργου Παπανδρέου, που συκοφαντούσε τους Έλληνες μπροστά στην Μέρκελ και να παρουσιάσει τον Κώστα Καραμανλή ως «μισητό» επειδή ακριβώς δεν λύγισε στις πιέσεις του «Ράιχ».

Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν κύκλοι στην Ελλάδα που όχι μόνο «χειροκροτούν», αλλά ως φαίνεται χρησιμοποιούν υμνητές της χούντας. Πόσο κοντά στο κράτος βρίσκονται;

Διαβάστε επίσης:

Όταν ο Παπανδρέου «σόκαρε» την Ευρώπη