ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απίστευτη «πατάτα» Τατσόπουλου

Απίστευτη «πατάτα» Τατσόπουλου

Ρόλο υπερασπιστή της κ. Μαρίας Ρεπούση ανέλαβε ο έτερος «φιλέλληνας» του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πέτρος Τατσόπουλος.


Μόνο που στην προσπάθειά του να την υποστηρίξει, υπέπεσε σε μία ακόμη γκάφα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται στην «υπεράσπισή» του τη δαρβινική θεωρία, την οποία όμως, όπως αποδεικνύεται δεν γνωρίζει επαρκώς...

«Η καταστροφή του Τουρκικού έθνους επιβάλλεται από τους φυσικούς νόμους και θα συνεισφέρει στην πρόοδο του πολιτισμού», υποστήριζε στο έργο του ο Κάρολος Δαρβίνος, άποψη που μάλλον δεν συνάδει με τις φιλοτουρκικές διαθέσεις των εν λόγω βουλευτών.

Αυτό το κομμάτι της επιστημονικής έρευνας του Δαρβίνου μάλλον δεν το γνωρίζει ο κ. βουλευτής, ειδάλλως δεν θα τον επικαλούνταν.

Ο κ. Τατσόπουλος αναφέρει επίσης στο σχόλιο του ότι «δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος αχταρμάς από την πρόσμειξη της ιστορικής έρευνας με την εκάστοτε πολιτική ή θρησκευτική μισαλλοδοξία». Εξίσου επικίνδυνος είναι ο συνδυασμός της ημιμάθειας με την πολιτική μισαλλοδοξία, θα προσθέταμε...

Αναλυτικά το σχόλιο του κ. Τατσόπουλου στο Facebook:

«Ματαιοπονεί η Μαρία Ρεπούση; Συχνά, ναι, έχω την αίσθηση ότι ματαιοπονεί. Σαν να προσπαθείς ν' ανοίξεις διάλογο γύρω από τη δαρβινική θεωρία μ' έναν καλόγερο, έναν ιμάμη ή έναν ραβίνο, ενώ την ίδια ώρα αναρίθμητοι ομόδοξοι τους κανίβαλοι περιμένουν να εμφανιστείς μπροστά τους για να σε κατασπαράξουν. Πάντοτε πίστευα ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνος αχταρμάς από την πρόσμειξη της ιστορικής έρευνας με την εκάστοτε πολιτική ή θρησκευτική μισαλλοδοξία. Από την άλλη, αν δεν πάρουν κάποιοι το ρίσκο να επαναλάβουν δημόσια αυτά που από χρόνια συζητούν στα φοιτητικά αμφιθέατρα, θα παραμείνουμε εσαεί αθύρματα του κάθε καλόγερου, του κάθε ιμάμη και του κάθε ραβίνου. Ναι, είναι επικίνδυνο αυτό που κάνει η Μαρία. Όχι για το έθνος. Για την ίδια. Και μόνο για το θάρρος της αξίζει το σεβασμό μας».