ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξυνίδης:Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταυλίτης Σαμαρά

Ξυνίδης:Καλύτερα κηπουρός Παπανδρέου παρά σταυλίτης Σαμαρά

Στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ αντεπιτέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, αφού η Αλ Σαλέχ τον αποκάλεσε «κηπουρό» σε ανάρτησή της στο facebook.

Με ένα tweet ο πρώην υπουργός αποκαλεί μάλιστα «σταυλίτη του Σαμαρά» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή για τη νέα σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσε η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο περιοδικό Crash. Συγκεκριμένα, γράφει ο Ξυνίδης στο Tweeter:

«Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΚΑΙ Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ

Απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας δίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος με συνέντευξή του στο μηναίο περιοδικό Crash. Μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«Είχα φωνάξει μάλιστα και τους δύο μαζί στο γραφείο μου, τον κύριο Ραγκούση και τον κύριο Παπακωνσταντίνου, και τους είπα ότι προβληματίζομαι αν θα είναι στα ψηφοδέλτια... και μόνον η ανάγκη μου να συσπειρώσω τους πάντες εκλογικά και ο ανοικτός τρόπος θεώρησης των πραγμάτων με έκανε να τους συμπεριλάβω. Δυστυχώς έσφαλα», είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Τώρα κατάλαβα γιατί ο Βενιζέλος είχε γίνει έξαλλος που δήλωσα ότι δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Του χάλασα την ευχαρίστηση να μου πει ότι μου κάνει χάρη που με συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια και να πει κατόπιν της συντριβής του ότι έκανε και λάθος και έπρεπε να με αφήσει απέξω. Ευάγγελε δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες».

xynidis93483294

Νωρίτερα, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ απάντησε στην αποστροφή του Σωκράτη Ξυνίδη για τον Βενιζέλο «Ευάγγελε, δεν μπορείς να είσαι ο αυτοκράτωρ που ονειρεύτηκες». Η κα. Αλ Σάλεχ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Δεν ξέρω ποιός ονειρεύεται να γίνει αυτοκράτορας, ξέρω όμως κάτι άλλους που δεν μπορούν να ναι οι κηπουροί που ονειρεύτηκαν #xinidis_kai_sia». Η ανταπάντηση του κ. Ξυνίδη είχε ως εξής: «Καλύτερα κηπουρός του Παπανδρέου, παρά σταυλίτης του σταυλίτη του Σαμαρά»!