ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντώναρος:Απύθμενο θράσος ο ΓΑΠ-Ο Σημίτης ξεχνά τους Μαντέλη-Τσουκάτο

Αντώναρος:Απύθμενο θράσος ο ΓΑΠ-Ο Σημίτης ξεχνά τους Μαντέλη-Τσουκάτο

Σε απάντηση προς τα όσα είπαν εναντίον της πρώην κυβέρνησης της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστα Σημίτης στις ομιλίες τους σήμερα στο ΙΣΤΑΜΕ στην επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, προχώρησε ο πρώην υπουργός στην κυβέρνηση Καραμανλή, κ. Ευάγγελος Αντώναρος.

Τα σχόλιά του, προς απάντηση των κατηγοριών που εξαπέλυσαν οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αντώναρος τα «ανέβασε» στο Twitter. «Απύθμενο θράσος του αμετανόητου ΓΑΠ- του μοιραίου ανθρώπου για την Ελλάδα και τους Έλληνες, του ανθρώπου που έλεγε συστηματικά όχι σε όλα και δεν έβλεπε καμία κρίση, του ανθρώπου, που ζητούσε συνέχεια εκλογές για να ικανοποιήσει την αρχομανία του.

Του ανθρώπου που παραπλάνησε τους Έλληνες, λέγοντας «λεφτά υπάρχουν» και άρχισε να μοιράζει χρήματα μόλις πήρε την εξουσία. Του ανθρώπου, που σπατάλησε μήνες ολόκληρους, χωρίς να κάνει τίποτα, γιατί ήθελε να παραδώσει την χώρα στην Τρόικα και το ΔΝΤ.

Του ανθρώπου, που είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, που στην ουσία εκπαραθυρώθηκε από τους ηγέτες της ΕΕ. Και αυτός ο μοιραίος άνθρωπος συνεχίζει να μοιράζει δήθεν ευθύνες σε άλλους, χωρίς ίχνος ντροπής και συστολής. Όσο για τον προκάτοχό του- ε αυτός φαίνεται να ξεχνάει τα αίσχη του Μαντέλη και του Τσουκάτου (και όχι μόνο...). Και όλοι αυτοί, το λέω ξανά, έχουν το θράσος ακόμα να μιλούν, αντί να κρύβονται».

1

Διαβάστε επίσης:

«Κατά ριπάς» οι βολές Σημίτη εναντίον του Γ. Παπανδρέου

«Δηλητηριώδη βέλη» Σημίτη εναντίον Παπανδρέου και Καραμανλή

Γ.Παπανδρέου:Άλλοι ήταν οι εμπρηστές και την πληρώνουν οι πυροσβέστες