ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΔΕΘ σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος

Στη ΔΕΘ σήμερα ο Ευ. Βενιζέλος

Τη ΔΕΘ θα επισκεφθεί σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στις 10:00 π.μ. ο κ. Βενιζέλος θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO ΑΕ (αίθουσα ΔΣ της ΔΕΘ HELEXPO), ενώ στις 11:00 π.μ. θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς, επιμελητήρια και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Αίθουσα «Ολυμπιάς»).

Όσον αφορά στους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, θα επισκεφθεί τη συμπρωτεύουσα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρέθηκε χθες στη συμπρωτεύουσα και έλαβε μέρος στις διαδηλώσεις, θα επισκεφθεί και πάλι τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 13, 14, 15 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή (13/9) θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Σάββατο θα επισκεφθεί τη ΔΕΘ και θα συναντηθεί με εκπροσώπους τοπικών φορέων, ενώ την Κυριακή θα δώσει συνέντευξη Τύπου.