ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής μεταβαίνει στον Άρειο Πάγο

Η ΚΟ της Χρυσής Αυγής μεταβαίνει στον Άρειο Πάγο

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου μεταβαίνει η Κ.Ο βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsbomb.gr η Χρυσή Αυγή θα προσπαθήσει να πετάξει την μπάλα εκτός γηπέδου και να βγει από το αδιέξοδο στο όποιο έχει περιέλθει.

Πρόκειται για μία κίνηση με την οποία θα προσπαθήσει να πάρει την ρελάνς και να ανακόψει την δημοσκοπική κατηφόρα των ποσοστών της που καταγράφεται σε σειρά μετρήσεων από εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής γίνεται μέσω επίθεσης κατά όλων των κομμάτων του πολιτικού μας συστήματος από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, τα οποία θα σύμφωνα με πληροφορίες θα ισχυριστεί ότι λειτουργούν με όρους ζημίας προς το δημόσιο συμφέρον.

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς θα αντιδράσει η εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε αυτήν την κίνηση των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα της ημερήσιας διάταξης και να διαμορφώσουν όρους γενικευμένης πολιτικής κρίσης στην χώρα με ευθύνη του πολιτικού συστήματος.

Πάντως εντός των επόμενων 24ωρων θα αποτυπωθεί με ξεκάθαρο τρόπο το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τα σενάρια περί ομαδικής ή εν μέρει παραίτησης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, εισηγήσεις που εξετάζει διεξοδικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Αυτήν την στιγμή μένει να δούμε με τι ακριβώς στοιχεία θα προσπαθήσει η Χρυσή Αυγή να στοιχειοθετήσει στον Άρειο Πάγο τις καταγγελίες της περί των εγκληματικών πράξεων άλλων κομμάτων ή αν τελικά θα πρόκειται για μία "φούσκα" που θα σκάσει γρήγορα.

Διαβάστε επίσης:

«Στριμωγμένη» η Χρυσή Αυγή – Ο «άσσος στο μανίκι» του Μιχαλολιάκου

Τι είπε στην κατάθεσή της η αστυνομικός που συνέλαβε τον Γ. Ρουπακιά

Κρήτη: Δικάζονται οι Χρυσαυγίτες για παράνομη οπλοκατοχή

Συγκλονιστική μαρτυρία νοσοκόμας για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα