ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα μαργαριτάρια του «διπλωμάτη» Α. Ψυχάρη κόντρα στη ΝΔ και όχι μόνο!

Τα μαργαριτάρια του «διπλωμάτη» Α. Ψυχάρη κόντρα στη ΝΔ και όχι μόνο!

Απέναντι σε όλους και σε όλα τάχθηκε ο Βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης, υπενθυμίζοντας έτσι ότι είναι ένας από όλους μας, ένα λαϊκό παιδί, ένας διπλωμάτης-δημόσιος υπάλληλος... που βέβαια έχει λίγο πιο φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς από ένα μέσο πτυχιούχο δημόσιο υπάλληλο!

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στο Μέγαρο Μαξίμου για τις δηλώσεις Ψυχάρη ο οποίος όχι μόνο άσκησε δριμύτατη κριτική στον Γ. Στουρνάρα για την πολιτική στο υπουργείο Οικονομικών αλλά τάχθηκε και υπέρ της υποψηφιότητας Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά και ας δούμε ένας προς ένα τα…. μαργαριτάρια του κ. Ψυχάρη στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Ant1 που προκάλεσαν έκπληξη ακόμα και στον παρουσιαστή κ. Γιώργο Παπαδάκη.

Μαργαριτάρι Νο1: Δε γνωρίζω την εφημερίδα NEWSBOMB

Ερωτηθείς ο βουλευτής της ΝΔ για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας NEWSBOMB, το οποίο τον καταγγέλλει για βαρβάτους τραπεζικούς λογαριασμούς, ο κ. Ψυχάρης με ύφος προκλητικό και απαξιωτικό υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει την εφημερίδα NEWSBOMB.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής όμως περά από το ύφος δεν είχε να παρουσιάσει τίποτε άλλο. Υποστήριξε πως είναι ένας απλός δημόσιος υπάλληλος και πως τα ποσά που αναγράφονται στην εφημερίδα NEWSBOMB είναι ψευδή και πως το εισόδημά του έχει μειωθεί.

Παρέλειψε όμως τα παρουσιάσει δημοσίως στοιχεία που αφορούν την περιουσιακή του κατάσταση και να δώσει στοιχεία για το διαμέρισμα στο Κολωνάκι, τις επενδύσεις σε ομόλογα και το πανάκριβο αυτοκίνητό του.

Θα μπορούσε να δώσει μια πιο πειστική εξήγηση και όχι να μιλά απαξιωτικά για εφημερίδες, όπως η NEWSBOMB, την οποία εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους χιλιάδες πολίτες.

Μαργαριτάρι Νο2: Έχουν κάνει αρκετά λάθη στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ οικονομικών

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών και της πολιτικής που ακολουθεί άφησε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής που υπενθυμίζεται πως έχει ψηφίσει Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και γενικά όλα τα αντιλαϊκά μέτρα , είπε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 πως το υπουργείο Οικονομικών έχει κάνει αρκετά λάθη.

«Το υπουργείο Οικονομικών επιβάλει τον προϋπολογισμό στα άλλα υπουργεία αλλά παραβιάζει τον προϋπολογισμό για τον εαυτό του. Οι απαντήσεις που μου έχει δώσει μέχρι στιγμής ο κ. Σταϊκούρας για τα ειδικά μισθολόγια τα οποία έχει παραβιάσει το υπουργείο Οικονομικών δεν με ικανοποιούν», είπε ο κ. Ψυχάρης .

Το ερώτημα βεβαίως που δημιουργείται είναι γιατί ο ίδιος συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, αφού έχει τόσες αντιρρήσεις και ενστάσεις για την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών.

Μαργαριτάρι Νο3: Άδικος ο φόρος ακινήτων αλλά θα τον ψηφίσω

Ο βουλευτής χαρακτήρισε άδικο το φόρο ακινήτων και υποστήριξε πως έχει πάρα πολλά λάθη.

«Έχουν γίνει υποχωρήσεις σε απαιτήσεις βουλευτών της περιφέρειας στο να μην φορολογούνται με δίκαιο τρόπο οι αγρότες και να πέφτει όλο το βάρος στα αστικά κέντρα», είπε ο κ. Ψυχάρης αφήνοντας νέες αιχμές κατά του κ. Στουρνάρα.

Αξίζει να υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Ψυχάρης είναι βουλευτής Α’ Αθηνών… Επομένως δεν το νοιάζει για τους αγρότες μιας και δεν είναι ψηφοφόροι του.

Ο κ. Ψυχάρης, μετά τις δηλώσεις περί άδικου νομοσχεδίου είπε πως τελικά θα ψηφίσει το νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση το Υπουργείο οικονομικών και η ΝΔ, «γιατί πάνω από όλα είμαι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ!».

Μαργαριτάρι Νο4: Ανόητοι όσοι υποστηρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρο

Την ώρα που η ΝΔ παλεύει να ανακτήσει τα δημοσκοπικά της ποσοστά καταρρίπτοντας την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ και συνδέοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα «άκρα», ο κ. Ψυχάρης σπεύδει να αντικρούσει τους ισχυρισμούς.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άκρο» τόνισε ο κ. Ψυχάρης, χαρακτηρίζοντας μάλιστα όσους το λένε αυτό «ανόητους».

Είπε λοιπόν πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της ΝΔ που έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «άκρο» είναι «ανόητοι».

Δεν δίστασε μάλιστα να χαρακτηρίσει ως θετική την υποψηφιότητα Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, υπογραμμίζοντας πως επειδή είναι Έλληνας πρέπει να τον υποστηρίξουμε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι δηλώσεις Ψυχάρη έρχονται μόλις τρεις μέρες μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του κ. Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν.

Ουσιαστικά ο κ. Ψυχάρης μέσα σε λίγα λεπτά κατέρριψε την επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου και της Συγγρού, προκαλώντας νέα προβλήματα στη δικομματική.

Μην απορείτε…

Ερώτημα: Υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο, οπουδήποτε, όπου να συμβαίνουν τα αίσχη που συμβαίνουν με τις συμπεριφορές, τις διαθέσεις, και τις αντιλήψεις που επικρατούν στο πολιτικό προσκήνιο της Ελλάδας ;

Το πολιτικό σύστημα, στην ολότητά του πλέον, έχει καταδικαστεί από τον ελληνικό λαό δια παντός, αλλά συνεχίζει να διατηρείται με διάφορα τερτίπια, φέρνοντας στην εξουσία ανθρώπους τύπου «Ψυχάρη».

Προκλητικοί και κυρίως χωρίς καμία επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα. Πλουσιόπαιδα και γόνοι πολιτικών οικογενειών έρχονται στην εξουσία ως εκπρόσωποι του λαού, με τον οποίο δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.

Η ευθύνη όμως ανήκει στους πολίτες, σε όλους εμάς. Εμείς είμαστε αυτοί που τους φέρνουμε στην εξουσία με την ψήφο μας!

Μην απορούμε μετά γιατί φτάσαμε στην κατάσταση που φτάσαμε... Εμείς τους ψηφίζαμε και τους ψηφίζουμε... Και τους Λιάπηδες και τους Άκηδες και τους Γιάννους κλπ κλπ κλπ...

Διαβάστε επίσης:

Ψυχάρης: Το υπ. Οικονομικών έχει κάνει αρκετά λάθη (vids)

Ψυχάρης: Είναι ανόητοι όσοι λένε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άκρο! (vid)