ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιος είναι ο νέος ρόλος του Γιωργάκη;

Ποιος είναι ο νέος ρόλος του Γιωργάκη;

Τον ρόλο του πεθερού...αναλαμβάνει ο ο πρώην πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου που θα πάει αύριο Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει το γιο του.

Ολες οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστεί σε πολύ στενό κύκλο, ενώ ο αρραβώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο. Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος, ρομαντικός και σε πολύ κλειστό κύκλο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr . Η ταβέρνα έχει ήδη κλείσει και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για αρραβώνα σημείο. Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.

Η νύφη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως κομμώτρια. Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος, ενώ θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς.

Διαβάστε επίσης

Ο Παπανδρέου αρραβωνιάζει τον γιο του με κομμώτρια στην Κρήτη