ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Να αναστρέψουμε το νοσηρό κλίμα στην ευρωπαϊκή οικογένεια!

Μεϊμαράκης: Να αναστρέψουμε το νοσηρό κλίμα στην ευρωπαϊκή οικογένεια!

Με τον Όλι Ρεν, αρμόδιο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της ΕΕ, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη δεύτερη ημέρα των εργασιών της Διάσκεψης των Βουλευτών των Εθνικών Κοινοβουλίων και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Επίσης στο πλαίσιο των διήμερων επαφών του ο κ. Μεϊμαράκης είχε σειρά συναντήσεων με Προέδρους Κοινοβουλευτικών Επιτροπών και Κοινοβουλίων μεταξύ των οποίων και με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας Νόρμπερτ Λαμμέρτ. Το βράδυ, οι δυο συμπροεδρεύοντες της διάσκεψης, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευ. Μεϊμαράκης και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, παρέθεσαν δείπνο εργασίας στους υψηλούς προσκεκλημένους της Διάσκεψης, αξιωματούχους του Ευρωπαϊκού και των Εθνικών Κοινοβουλίων της ΕΕ.

meimarakis

«Πρέπει όλοι μαζί να στρέψουμε το βλέμμα αλλά και τη δράση μας σε πολιτικές που θα έχουν ως επίκεντρο την ευημερία του πολίτη και τη δημιουργία ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης στέλνοντας το μήνυμα: «Να αντιδράσουμε, και να δράσουμε από κοινού, οι Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι Βουλευτές των Εθνικών Κοινοβουλίων, η Γραφειοκρατία των Ευρωπαϊκών Θεσμών, όλοι μαζί να αναστρέψουμε τις δυσμενείς συνθήκες και το νοσηρό κλίμα του σήμερα, για ένα καλύτερο αύριο των πολιτών μας και της Ευρωπαϊκής οικογένειας στο σύνολό της».

Διαβάστε επίσης:

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Γ. Στουρνάρας