ΠΑΣΟΚ: Χαιρετίζουμε την παραδοχή ΣΥΡΙΖΑ για το ποιοι διέγραψαν χρέος

Newsroom Newsroom

ΠΑΣΟΚ: Χαιρετίζουμε την παραδοχή ΣΥΡΙΖΑ για το ποιοι διέγραψαν χρέος

«Χαιρετίζουμε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διά του κ. Σταθάκη επιτέλους παραδέχθηκε ποιοι πραγματικά διέγραψαν το «επαχθές χρέος»», σχολιάζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχετικά με δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχη Ανάπτυξης του κόμματος, Γιώργου Σταθάκη, αναφορικά με το επαχθές χρέος. Οι ίδιες πηγές συμπλήρωναν ότι αναμένουν «και τη δημόσια παραδοχή τους ότι το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσε το μόνο υπαρκτό σχέδιο ασφαλούς εξόδου από την κρίση».

Επιπλέον, οι πηγές της Χαρ. Τρικούπη παρέπεμπαν σε δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, στις 27.05.2012, όταν «απαντούσε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους συν αυτώ αντιμνημονιακούς που στις εκλογές του 2012 έταζαν διαγραφή του επαχθούς χρέους».

«Επειδή ακούω αυτή την εύκολη ρητορική, περί του «επαχθούς χρέους» που λένε ορισμένες πολιτικές δυνάμεις: Έχει γίνει αντιληπτό στη χώρα μας ότι από τα 210 δισεκατομμύρια χρέους, που είχαν οι ιδιώτες στα χέρια τους διεθνώς, αφαιρέσαμε το 53,5% σε ονομαστική αξία και το 75% σε καθαρά παρούσα αξία; Δηλαδή τους αφήσαμε μόλις το 25% σε όρους καθαρής παρούσας αξίας;» δήλωνε τότε ο κ. Βενιζέλος, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για χρέος:Για τις κυβερνητικές θέσεις να ρωτήσουμε τον Σόιμπλε;

Νέα απάντηση Κεδίκογλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ για το «επαχθές χρέος»

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς ζητάμε τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους

Κεδίκογλου: Ή ο κ. Σταθάκης κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό ή ο ΣΥΡΙΖΑ!

Γ. Σταθάκης: Στο 5% του ΑΕΠ ανέρχεται το επαχθές τους χρέους!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved