ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο Κάρας για τις αιχμές εναντίον Τσίπρα

Επιμένει ο Κάρας για τις αιχμές εναντίον Τσίπρα

«Εμφύλια» διαμάχη προέκυψε σήμερα μεταξύ των δύο ευρωβουλευτών Ότμαρ Κάρας και Λίεμ Χόανγκ Νγκόκ που βρίσκονται στην Αθήνα για τη διερεύνηση του ρόλου της τρόικας, ως προς την εκτίμησή τους για τη συνάντηση που είχαν με τον κ. Τσίπρα στο Στρασβούργο.


«Δεν υπάρχει καμιά αντίφαση ούτε διόρθωση σε σχέση με χτες», δήλωσε ο Αυστριακός ευρωβουλευτής του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας μετά από παρατήρηση του παρευρισκομένου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή, ότι ο κ. Κάρας ανασκεύασε και διόρθωσε τη χτεσινή δήλωσή του.

Ωστόσο, αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κάρας είπε ότι «μας έδωσε ένα κείμενο και τη στήριξή του στο έργο μας. Πρόθεσή μου δεν είναι να ερμηνεύσω ή να αξιολογήσω το έργο του κ. Τσίπρα είπε ο κ. Κάρας».

Από την πλευρά του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Γάλλος σοσιαλιστής κ. Νγκόκ είπε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν ήρθε στο Στρασβούργο χωρίς πρόταση, αλλά με κείμενο που αναφέρεται ως "ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης", το οποίο συμπεριλαμβάνουμε στο θεματολόγιο της έκθεσής μας και μάλιστα αφορά τα σημεία 17 και 18 για τις κοινωνικές επιπτώσεις της πολιτικής της τρόικας στην Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

«Αδειάζουν» τον Κάρας: Ο Τσίπρας μας παρουσίασε αναλυτικές προτάσεις

Οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για την «χοντράδα» του Κάρας

Σκουρλέτης: Χοντροκομμένη και ψευδής η επίθεση του Κάρας στον Τσίπρα

Η «κοροϊδία» της Εξεταστικής για την Τρόικα στο Ευρωκοινοβούλιο

Το Ευρωκοινοβούλιο βγάζει «λάδι» την Τρόικα

ΣΥΡΙΖΑ:Ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί Κάρας για τον Α.Τσίπρα

ΔΝΤ-Βρυξέλλες πιέζουν για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ