Ενίσχυση των μέτρων για την Κεφαλονιά ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενίσχυση των μέτρων για την Κεφαλονιά ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Την ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί για την Κεφαλονιά ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το νέο ισχυρό σεισμό που έπληξε σήμερα το νησί.

Η νέα δόνηση θέτει εκ των πραγμάτων το ζήτημα της μεγαλύτερης εγρήγορσης της πολιτείας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί της Κεφαλονιάς, τονίζει η Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι δεν είναι η στιγμή των γενικόλογων εξαγγελιών αλλά των συγκεκριμένων ουσιαστικών δεσμεύσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο νέος ισχυρός σεισμός των 5,9 ρίχτερ θέτει εκ των πραγμάτων το ζήτημα της μεγαλύτερης εγρήγορσης της πολιτείας έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί της Κεφαλονιάς.

Ο μέχρι τώρα σχεδιασμός και τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί πρέπει να αναθεωρηθούν στην κατεύθυνση της ποιοτικής και ποσοτικής ενίσχυσής τους. Δεν είναι η στιγμή των γενικόλογων εξαγγελιών αλλά των συγκεκριμένων ουσιαστικών δεσμεύσεων.

Ήδη από την πρώτη στιγμή η Νομαρχιακή Επιτροπή Κεφαλονιάς-Ιθάκης έθεσε τα μέλη και τα στελέχη της στη διάθεση των τοπικών αρχών, ενώ κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα πρόκειται να επισκεφθεί το νησί .