Τατσόπουλος: Κακή επιλογή ο Καρυπίδης

Τατσόπουλος: Κακή επιλογή ο Καρυπίδης

Αιχμηρή κριτική στην Κουμουνδούρου για την επιλογή του Θ. Καρυπίδη ως υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας άσκησε ο Π. Τατσόπουλος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Τατσόπουλος χαρακτήρισε «πολύ κακή επιλογή» την υποψηφιότητα του κ. Καρυπίδη, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «μπακαλίστικη λογική».

«Ο Καρυπίδης, ένας άνθρωπος που με ένα απλό γκουγκλάρισμα στην ιστοσελίδα του βρίσκεις πράγματα που δεν είναι κρυφά και τα βρίσκεις μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας αν θες να τα μάθεις, έβλεπες ότι είναι και λαϊκιστής και αντισημίτης και φιλοχρυσαυγίτης. Ποια ήταν η αρετή του που άρεσε στον ΣΥΡΙΖΑ; Ότι ήταν αντιμνημονιακός. Παιδιά, δεν πάμε έτσι… Μ’ αυτήν την μπακαλίστικη λογική ότι αν είναι αντιμνημονιακός είναι καλός και αν είναι μνημονιακός είναι κακός. Αυτή είναι πολιτική για νηπιαγωγείο», σχολίασε ο βουλευτής.

Υποστήριξε ακόμη ότι «μερικοί στην Κουμουνδούρου έχουν πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ» και «συμπεριφέρονται σαν να είναι σε έναν αυτόματο κυβερνητικό πιλότο που έχει την εξουσία σίγουρη».

Ο κ. Τατσόπουλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα της υποψηφιότητας του Οδ. Βουδούρη, σημειώνοντας ότι αν δεν τον ήθελαν στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έπρεπε να συνεργαστούν μαζί του εξαρχής.