ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμη να «ριχτεί» στη μάχη των ευρωεκλογών η Γιαννάκου

Έτοιμη να «ριχτεί» στη μάχη των ευρωεκλογών η Γιαννάκου

Παρούσα στην μάχη των ευρωκλογών δήλωσε με έμμεσο τρόπο η μέχρι σήμερα επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου, εν μέσω εκατοντάδων προσωπικών φίλων και υποστηρικτών της που έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στο γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όπου έγινε η εκδήλωση, η ουρά του κόσμου που είχε προσέλθει έφτανε μέχρι έξω στην Βασιλίσσης Σοφίας, ενώ η πρώην Υπουργός έδωσε το στίγμα της εν μέσω χειροκροτημάτων εν όψει των ευρωεκλογών.

mariettakopipitas 2

«Θα δώσουμε την μάχη» έλεγε σε όσους περίμεναν να την χαιρετίσουν, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει την μάχη του σταυρού στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Πάντως, όπως λένε οι πληροφορίες, την πρόθεση Γιαννάκου να είναι υποψήφια δεν την βλέπουν με καλό μάτι άλλοι συνάδελφοί της ευρωβουλευτές, που όπως είναι φυσικό ανησυχούν επειδή δεν έχουν τα ερείσματα στην βάση των ψηφοφόρων της ΝΔ. Πάντως όπως λένε συνεργάτες της, η Γιαννάκου δεν θα μπει στην λογική να εκδώσει φυλλάδια ή προεκλογικό υλικό καθώς θεωρεί παρωχημένες τέτοιες μεθόδους προεκλογικής εκστρατείας.

«Την Μαριέττα την ψηφίζουν γι' αυτό που έχει αποδείξει ότι είναι όλα αυτά τα χρόνια: Μία πραγματική Ευρωπαϊστρια πολιτικός που δεν φοβάται το πολιτικό κόστος», όπως έλεγε ένας στενός πολιτικός της φίλος που παρέστη στην χθεσινή εκδήλωση.