Καμίνης: Κράτησα την Αθήνα όρθια

Καμίνης: Κράτησα την Αθήνα όρθια

Σαφείς αιχμές για τον προκάτοχό του στον δήμο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, άφησε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης

«Παρέλαβα την πόλη στη χειρότερη φάση της μετά τη γερμανική κατοχή και την κράτησα όρθια» δήλωσε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο κ. Καμίνης αναφερόμενος στον υποψήφιο της ΝΔ σημείωσε ότι «ο κ. Σπηλιωτοπουλος είναι παρά πολύ παλιός στην πολιτική ζωή».

Αναφερόμενος εξάλλου στις δημοσκοπήσεις που τού δίνουν προβάδισμα είπε ότι αυτό είναι μια καλή αφετηρία, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», σημειώνοντας ότι δεν φοβάται, αλλά και δεν υποτιμά τους αντιπάλους του.

«Τα τελευταία χρόνια τα κόμματα φέρουν τεράστια ευθύνη για το πώς κατάντησαν τη χώρα είπε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι «όταν έχουμε υποψηφίους από κόμματα, αυτοί να κρίνονται από το τι μπορούν να προσφέρουν».

Για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, είπε τον καλοδέχεται στον προεκλογικό αγώνα, συμπλήρωσε όμως ότι δεν συμφωνεί με τη θέση του για τον περιορισμό της αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης. Η ανάπτυξη της αστυνομίας πρέπει να είναι ισόρροπη, και τα τελευταία χρόνια η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

«Το θέμα της νεότητας δεν είναι η βιολογική ηλικία αλλά το τι νέο κομίζεις» παρατήρησε.