ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα ισχνά οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να καταβάλω την εγγύηση»

«Τα ισχνά οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν να καταβάλω την εγγύηση»

Σε δήλωση με την οποία αρνείται την κατηγορία, που του αποδίδεται, εκτιμά ότι η Δικαιοσύνη θα αναγνωρίσει την αθωότητά του και σημειώνει ότι τα ισχνά οικονομικά του δεν του επέτρεψαν να καταβάλει την εγγύηση του ενός εκατομμυρίου, που του έχει επιβληθεί, προέβη ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης ενός εκατομμυρίου ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μετά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή, για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση απορρήτων πολιτείας. Η δήλωση του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, έχει ως εξής:

10572035ca67f9a5b6bb2abbe5c2429d XL

«Η κατηγορία δεν αντιστοιχεί στο πρόσωπό μου και στην πάγια δράση και συμπεριφορά μου χάριν και υπέρ του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος. Κυρίως όμως δεν αναλογεί στο υλικό της δικογραφίας. Ως εκ τούτου είμαι απολύτως βέβαιος ότι η δικαιοσύνη στο πλαίσιο της θεσμικής της λειτουργίας θα απολήξει στην αναγνώριση της αθωότητάς μου. Ασφαλώς δεν κατεβλήθη η εγγύηση του 1.000.000 ευρώ, δεδομένου άλλωστε, ότι δεν το επιτρέπουν τα ισχνά οικονομικά μου».

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος με 1 εκατ. ευρώ εγγύηση ο Μ. Καρχιμάκης

Γιόρτασε με… απολογία!

Τα «βαθιά λαρύγγια» της ΕΥΠ και ο Κ. Καραμανλής