ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

Τατούλης: Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σχετικά με όσα τον κατηγόρησαν τις προηγούμενες ημέρες οι Γιάννης Μανώλης και Οδυσσέας Βουδούρης, και υπογράμμισε ότι η προεκλογική περίοδος απαιτεί νηφαλιότητα κι αξιοπρέπεια.

Ο περιφερειάρχης κάλεσε «τον εκλεκτό του κ. Τσίπρα» όπως είπε, Οδυσσέα Βουδούρη, να μην κάνει «κωλοτούμπες», καθώς και «να προσέξει» το θέμα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων, ενώ τον χαρακτήρισε εκ νέου «αλεξιπτωτιστή» στην Πελοπόννησο και υπογράμμισε πως «όσο ήταν στην Πελοπόννησο έζησε ως λάθρα βιώσας» κι άφησε αιχμές επισημαίνοντας ότι «εγώ δεν συμμετείχα σε καμία ΜΚΟ».

Επιπλέον, για το θέμα των σκουπιδιών, σημείωσε ότι τιμά τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκο και τον Νίκο Πατσαρίνο, επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, διότι μπορεί είπε, να είχαν αντιπαρατεθεί σκληρά στο περιφερειακό συμβούλιο, είχαν όμως σταθερή κι αταλάντευτη άποψη και δεν άλλαζαν γνώμη, κάτι για το οποίο κατηγόρησε τον κ. Βουδούρη.

tatoulis1

Ο Πέτρος Τατούλης υπογράμμισε ότι στην πολιτική του διαδρομή έχει δεχτεί ελέγχους και δεν του βρήκαν ποτέ ψεγάδι, ούτε τα παιδιά του, είπε, είναι δημόσιοι υπάλληλοι και πως αυτός, είναι ο πρώτος που μίλησε προ του 2007 για το νόμιμο και το ηθικό, ενώ για τον κ. Μανώλη είπε ότι είναι «γνωστός από παλιά». Σημείωσε δε ότι ηθική δεν είναι να κάνεις τα πάντα για τον πλουτισμό, ούτε να παίρνεις υπερωρίες κι επιδοτήσεις ως συνδικαλιστής.

Σχετικά με τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου και τους τρεις διαφωνούντες αντιπεριφερειάρχες, ο κ. Τατούλης είπε ότι σε μια πολιτική παράταξη η ανανέωση είναι ζωογόνος δύναμη και σημείωσε ότι το «διαζύγιο» με τους διαφωνούντες είναι οριστικό και δεδομένο. Οσονούπω, είπε, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και τόνισε πως έπρεπε να έχουν παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή της διαφωνίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Βουδούρης: Ο Τατούλης αιωρείται σε έναν φανταστικό τόπο