ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Η «Ελιά» θα εκφράσει την κεντροαριστερά της ευθύνης

Βενιζέλος: Η «Ελιά» θα εκφράσει την κεντροαριστερά της ευθύνης

Το ψηφοδέλτιο της «Ελιάς - Δημοκρατική Παράταξη» παρουσίασε σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στόχος της «Ελιάς» είναι να εκφράσει την «κεντροαριστερά της ευθύνης».

Ο ίδιος έθεσε τις διακριτές διαφορές του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, λέγοντας ότι συνεργάζονται στην κυβέρνηση, ωστόσο, «η ΝΔ ακολουθεί το δρόμο του ευρωπαϊκού λαϊκού κόμματος» και το ΠΑΣΟΚ εκείνον της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας.

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε την ψήφο σημαντική για την Ελιά, καθώς όπως είπε «δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είναι ίδιο να διεκδικείς την καταγραφή σου σε ένα συμπαθητικό σχήμα και το ίδιο να κουβαλάς στην πλάτη σου το βάρος της οικονομικής κρίσης και της οριστικής εξόδους με ασφάλεια και αποφασιστικότητα».

«Στις εκλογές αυτές που έχουν τη θεσμική ιδιομορφία τους τίποτα δεν είναι χαλαρό», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος συμπληρώνοντας ότι τίποτα «δεν μπορεί να είναι τεχνικά πολωμένο».

Παράλληλα επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ για την «στρατηγική της εφόδου» που εφαρμόζει και η οποία κατά τον κ. Βενιζέλο «απέτυχε από τα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στη νευρικότητα, τη θλίψη, στον αδιέξοδο λόγο που δεν θα πω αντεθνικό αλλά αντιπαραγωγικό στη διαδικασία εξόδου από την κρίση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε «ψήφος στη σταθερότητα της χώρας, της ανάκαμψης της οικονομίας, της ενότητας του ευρύτερου χώρου της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης» την ψήφο στην Ελιά.

Διαβάστε επίσης:

Το ψηφοδέλτιο της Ελιάς