ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Από Δευτέρα αν θέλετε

Μεϊμαράκης σε Τσίπρα: Από Δευτέρα αν θέλετε

Την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποχωρήσει από τη συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο, αφότου κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά του προεδρείου της Βουλής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης είχε απαντήσει στον κ. Τσίπρα, αναφορικά με την πρόταση μομφής, ότι σήμερα αποκλείεται να γίνει συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας γιατί είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο. «Από Δευτέρα αν θέλετε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στην πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Έπειτα από μία θυελλώδη συζήτηση επί της πρότασης μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «αυτή τη στιγμή διεξάγεται ένα πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα πραξικόπημα, με προφανή σκοπιμότητα να μη συζητηθεί η ουσία των μεγάλων ζητημάτων που φέρνει αυτό το πολυνομοσχέδιο».

Ως εκ τούτου κύριε πρόεδρε, αυτή την «εκτροπή δεν μπορούμε ούτε να την αναγνωρίσουμε, ούτε να τη στηρίξουμε. Αυτή την πρωτοφανή απόφασή σας να θέσετε την εγκυρότητα η μη της προτασης δυσπιστίας στην κρίση του σώματος προτού ξεκινήσει αυτή η διαδικασία δεν μπορούμε να τη δεχτούμε και αποχωρούμε».

Διαβάστε επίσης:

Αλαλούμ στη Βουλή μετά την πρόταση δυσπιστίας του Τσίπρα

Πρόταση μομφής από τον Τσίπρα κατά του Στουρνάρα (βίντεο)

Σταμάτης: Ο Τσίπρας καθυστερεί τη λήψη των χρημάτων

Δείτε LIVE τη συζήτηση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Σήμερα στην ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο

Χατζηδάκης: Είμαστε εδώ για το γάλα και τα υπόλοιπα θέματα

Βρούτσης: Δεν θίγονται οι τριετίες, δεν μειώνονται οι μισθοί

Σε τεταμένο κλίμα η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

Στουρνάρας: Η συνέπεια της κυβέρνησης λειτουργεί αποστομωτικά

Μαριάς: Ενισχύετε τους ολιγάρχες των τραπεζών