ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βενιζέλος: Ο Γ. Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ο Γ. Παπανδρέου έχει εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ

«Ζήτημα βουλευτικών εκλογών φυσικά δεν τίθεται», υπογράμμισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, και η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, τόνισε ότι η κυβερνητική σταθερότητα είναι διασφαλισμένη, ότι τιμά τη στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή κοινοβουλευτική διαδικασία, και ότι ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα.

Σημείωσε επίσης, ότι η σταθερότητα της κυβέρνησης επιβεβαιώθηκε χθες, γιατί δεν υπήρξε καμία ψηφοφορία στην οποία η κυβέρνηση να μη διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των βουλευτών.

Ερωτηθείς σχετικά με την καταψήφιση, εκ μέρους του Γ. Παπανδρέου του δεύτερου άρθρου του νομοσχεδίου, ο κ. Βενιζέλος παρέπεμψε στη χθεσινή δήλωσή του τονίζοντας ότι όλοι κρινόμαστε.

Σε ερώτηση για το εάν δεν προχώρησε σε διαγραφές για να μην μειωθεί ο αριθμός της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είπε ότι δεν είναι το κριτήριο του τα διοικητικά μέτρα, για να συμπληρώσει: «θα μου επιτρέψετε, δε, να πω ότι ο κ. Παπανδρέου έχει άρρηκτους δεσμούς και μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Όλος ο διάλογος Βενιζέλου-ΓΑΠ μετά την ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου

«Καντήλια και μπινελίκια» στο ΠΑΣΟΚ

Πόσο μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση Σαμαρά

Διαγραφή του ΓΑΠ ήθελε ο Βενιζέλος!

Βενιζέλος: «Nτροπή» η στάση του Κακλαμάνη και του Παπανδρέου

Η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο