ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Βγείτε από τα γραφεία και μιλήστε στον κόσμο

Σαμαράς: Βγείτε από τα γραφεία και μιλήστε στον κόσμο

-Αυστηρό μήνυμα του πρωθυπουργού σε υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ ενόψει Πάσχα

-Επικοινωνιακή αντεπίθεση ετοιμάζουν οι «γαλάζιοι»

Σε προσωπικό στοίχημα φαίνεται πως εξελίσσεται για τον Α. Σαμαρά η προεκλογική μάχη.

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει καλά πως αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν είναι θετικό για τη ΝΔ, αμέσως θα πυροδοτηθούν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Στην κυβέρνηση επικρατεί ιδιαίτερα θετικό κλίμα μετά την έξοδο της χώρας στις αγορές, ωστόσο ο κ. Σαμαράς δείχνει να μην εφησυχάζει και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σε υπουργούς και βουλευτές.

Ο ίδιος μιλάει για μεγάλη ευκαιρία να σταθεί όρθια η χώρα και τονίζει, απαντώντας ουσιαστικά στο ΣΥΡΙΖΑ και στην υπόλοιπη αντιπολίτευση, ότι οι εκβιασμοί για την έξοδο από το ευρώ τελειώνουν.

Ο κ. Σαμαράς ενόψει των εορτών του Πάσχα έχει ήδη φροντίσει να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για επικοινωνιακή αντεπίθεση.

Μέσω συνεργατών του ο πρωθυπουργός ζητά από τους «γαλάζιους» υπουργούς και βουλευτές που θα βρίσκονται αυτές τις ημέρες στις περιφέρειές τους λόγω του Πάσχα να μιλήσουν στους πολίτες για τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην οικονομία.

«Βγείτε από τα γραφεία και μιλήστε με τους πολίτες. Πείτε τους ότι οι κόποι τους πιάνουν τόπο και ότι η κρίση τελειώνει. Στηρίξτε τους υποψηφίους μας», φέρεται να διεμήνυσε ο πρωθυπουργός στους «γαλάζιους» βουλευτές.

Antonis-Samaras-ND-vouleftes

Όσοι έπαιρναν τηλέφωνο στο Μαξίμου ή στα κεντρικά της ΝΔ προκειμένου να ευχηθούν ενόψει του Πάσχα λάμβαναν και το μήνυμα ότι θα πρέπει ακόμα και στα καφενεία που θα επισκεφθούν αυτές τις ημέρες ή στις συζητήσεις που θα κάνουν με τους ψηφοφόρους τους να τονίσουν πως η κρίση στην οικονομία φτάνει στο τέλος της.

Να αναφερθούν στο κοινωνικό μέρισμα που δίνεται ως μια πρώτη κίνηση, προκειμένου να διορθωθούν οι αδικίες αλλά και στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση για την περαιτέρω μείωση του χρέους.

Παράλληλα να καταρρίπτουν έναν προς ένα τα επιχειρήματα του ΣΥΡΙΖΑ και να μιλούν για δικαίωση των προσπαθειών και των κόπων του ελληνικού λαού.

Στήριξη στους κοινωνικά αδύναμους

Μετά την επιστροφή από τις εορτές του Πάσχα αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης οι οποίες θα είναι στοχευμένες και θα αφορούν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να συνεχιστούν οι κοινωνικές παρεμβάσεις, προκειμένου οι πολίτες να αντιληφθούν και στην τσέπη τους την αλλαγή κλίματος που υπάρχει στην οικονομία.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν και το πρόγραμμα των περιοδειών του Α. Σαμαρά που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα την ώρα που θα μπαίνουμε στην τελική ευθεία των δύο εκλογικών αναμετρήσεων.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί η Μέρκελ «τρέμει» ενδεχόμενη νίκη Τσίπρα

Αυτό είναι το επικίνδυνο μοντέλο της Μέρκελ για την υγεία

Τσίπρας: Έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα στο άρμα της Μέρκελ

Το ρίσκο του Σαμαρά με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Αλληλοϋπονομεύονται στην κυβέρνηση του success story!

Δείτε τις «selfie» πόζες του Σαμαρά με όμορφη μελαχρινή (photos)

Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ: Δείτε όλους τους υποψήφιους

Σαμαράς: Θα βγούμε απ’ τα μνημόνια μια και καλή

Θα βάλει τέλος ο Α. Σαμαράς στη διάλυση της δημόσιας υγείας;