Κεδίκογλου: Θα γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται

NEWSBOMB

Κεδίκογλου: Θα γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται

Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, στη σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Υπάρχει εμπέδωση κλίματος πολιτικής σταθερότητας και προέχει η συνέχιση και η επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου. Να γίνουν διορθωτικές παρεμβάσεις όπου χρειάζεται καθώς και επανορθώσεις αδικιών», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στη σύσκεψη, ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου όλοι οι ηγέτες, όπως είπε, αναφέρθηκαν στην ανάγκη λήψης αναπτυξιακών πρωτοβουλιών στην ευρωζώνη και αναγνώρισαν τα θετικά αποτελέσματα δείχνοντας διάθεση για κάθε βοήθεια.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Ο ανασχηματισμός απαιτεί προεργασία και να ληφθούν υπόψη οι υποχρεώσεις της χώρας σχετικά με τη προεδρία. Θα είναι στοχευμένος στις ανάγκες κυβερνητικού έργου και δεν θα είναι για εσωτερική κατανάλωση».

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά- Βενιζέλου

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved