ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ήπιε ούζο στα «Ποσειδώνια» (photos)

Σαμαράς: Ήπιε ούζο στα «Ποσειδώνια» (photos)

Σε περίπτερα της έκθεσης «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2014» περιηγήθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την τελετή των εγκαινίων της έκθεσης.

Ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από το υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μ. Βαρβιτσιώτη, σταμάτησε σε αρκετά περίπτερα όπου είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με εκθέτες, ενώ ενημερώθηκε για τα προϊόντα των εταιρειών τους.

Ενδεικτικά συνομίλησε με εκθέτες από περίπτερα του Χονγκ Κονγκ, της Σιγκαπούρης, των κρατικών ναυπηγείων της Κίνας, ενώ εγκαινίασε και τις πτέρυγες όπου βρίσκονταν περίπτερα των ΗΠΑ και του Παναμά.

Ολιγόλεπτη συνάντηση είχε και στο περίπτερο του επιμελητηριακού ομίλου ανάπτυξης ελληνικών νησιών, όπου τον κέρασαν ούζο.

Παράλληλα, επισκέφθηκε περίπτερα της Μάλτας, της Κύπρου, των ναυπηγείων της Κορέας, λίγο μετά την ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ναυτικού επιμελητηρίου.

Εκεί φωτογραφήθηκε με σπουδαστές του Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, ενώ αμέσως μετά επισκέφθηκε το περίπτερο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου τον υποδέχθηκε ο αρχηγός του Λιμενικού και στελέχη του σώματος.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο υπουργός Ναυτιλίας πρόσφερε στον πρωθυπουργό αναμνηστικά δώρα και ένα τζόκεϊ με το έμβλημα του Λιμενικού Σώματος.

Διαβάστε ακόμα:

Σαμαράς: Ελλάδα, η γη των ευκαιριών!